onsdag 5 december 2012

Jag hoppas verkligen inte att de byter format igen!




2/12 Söndag och första advent... iskallt och snö. Jag bestämde mig helt enkelt för att inte gå utanför dörren på hela dagen. Turre fick gå ut och rasta ensam på tomten och själv eldade jag i kaminen för fullt.
Jag gjorde i ordning två knäckemackor med ruccola, stekt ägg och majonnäs och vid sidan om, tomater och gurka. Jag kunde bara äta den ena mackan så den andra hamnade i kylen till senare.
Plötsligt som från ingenstans kom energi och jag städade undan lite och sen började jag sortera mina dvd-filmer som jag tänkt göra i minst ett år.
De filmer ni ser på bilden är nog ungefär hälften av de jag har...
Jag har över 900 filmer och då räknar jag till exempel en säsong av en TV-serie som 1 film och alla säsonger av till exempel The West Wing och Sex and the city som 1 film vardera eftersom de ligger i en box....
Nu har jag ställt TV-serier i säsongsordning och sett till att följetonger står tillsammans så att man lätt hittar dem.
De filmer jag tycker mindre om eller ser sällan hamnade längst bak för jag har så många filmer att jag måste ha dubbla rader.
Det tog nog ett par timmar att sortera allt och vissa filmer verkar ha försvunnit eller så var de helt enkelt för många för att jag skulle se alla helt medvetet.
Efteråt kunde jag inte sluta nysa för filmer samlar tydligen damm rätt bra och jag hade ju rört upp det ordentligt.
När jag fixat och donat med filmerna och var klar så tittade jag på Love Actually som jag äntligen hittat igen, jag älskar verkligen den filmen och de skådespelarna!
Sen låg jag på soffan och bara var en stund och stirrade upp i taket och mediterade antar jag.
Trots att jag eldat hela dagen så var det på kvällen kallt i huset igen och ute var det ännu kallare!
Jag tog en mugg glögg innan jag gick och lade mig men det hjälpte inte mina sömnbesvär och jag somnade inte förrän vid 2.30 eller nåt i alla fall.

Inga kommentarer: