torsdag 20 december 2012

Det är inte alltid köer i Stockholm




12/12 På onsdagen gick jag upp lite extra tidigt, duschade och sminkade mig och så åkte jag till jobbet och hämtade upp kollegan Z för att åka till Kustbevakningen på Skavsta, Nyköping.
Vi var där på minuten då det var sagt klockan 10 och E stod och väntade på oss i dörren och såg väldigt förvånad ut att vi var exakt i tid. Väglaget hade varit okey och det tog oss 1 h 45 minuter att komma dit vilket är bra på en vardagsmorgon inbillar jag mig? Inte en enda kö var det på vägen, inte ens till, genom eller efter Stockholm...
Vi hade ett bra möte, åt lunch på flygplatsen och sen tittade vi på deras flygplan för att se hur våra produkter används i de nya planen. Vid 14 ungefär kom vi iväg och hade lika stor tur hemåt som på vägen dit och var tillbaka på jobbet klockan 15.30.
Jag sov middag en stund och sen åkte jag på pyssel. Systersonen var med denna kväll som pyssel åt sin syster, han ville ha hjälp med att ställa sina "taggar" i håret.
Vi andra satt och snackade skit och jag testade de andra på quizzet från förra veckan och sen när vi var så gott som redo för att åka hem kom jag på att tanken varit att vi skulle pynta pepparkakor som mamma bakat åt oss...
Alla stannade och gjorde det och koncentrationen var stor.
Jag gjorde åt mig själv och till brorsonen eftersom hans mamma inte kunde komma till pyssel.
Pappa hängde upp sin salami i taket... vi andra hängde bara upp pepparkakor.






Inga kommentarer: