fredag 30 november 2012

Hur vuxen är du?

23/11 På fredagen blev det ju en tidig start och vi skulle ses i lobbyn vid 6 på morgonen. Redan fem minuter i sex fick jag ett sms av kollegan som undrade var jag höll hus... Sån är han, man bestämmer en tid och han är på plats före den utsatta tiden och undrar varför man själv inte är där.
Nåja, vi var i alla fall på plats på flygplatsen bara runt 10-15 minuter senare och det visade sig att BA inte har någon "Self Check In" på Belfast City Airport så vi fick gå till disken. Jag ber om en bra plats och tjejen tittar knappt på mig och ger mig två boardingkort. När jag påpekar att jag fått en plats vid gången trots att det står på min stamkundsprofil att jag helst vill sitta vid fönstret så grymtar hon bara till nåt och viftar iväg mig.
Vi hade båda fått de sämsta platserna på hela planet, för båda våra flighter och då får man ju gissa att vi var först att checka in åtminstone till flighten från London bortsett från de som checkat in on-line...
Nu hamnade vi i alla fall längst bak och på varsin sida av gången...
Det visade sig däremot finnas två rader med bara en passagerare på och efter att ha pratat lite med en av stewarderna så visade han mig till en av dem och jag slapp i alla fall att sitta halvt i knät på nån.
När vi kom till London hann vi återigen inte så mycket mer än att byta terminal. Vi särade på oss och rusade iväg till varsin butik. Jag kom tillbaka med 1 kg choklad till en kompis och en påse med schampo och balsam av rätt typ till mig.
När vi skulle iväg så blev vi plötsligt försenade med 10-15 minuter eftersom de hittat ett fel på ett hjul och var tvungna att byta, jag måste erkänna att jag är lite imponerad över att man inte blir mer försenad än så i ett sånt läge...
Vid 14.30 ungefär landade vi på Arlanda och jag fick min väska nästan direkt och jag och Z tog oss ut och hittade pappa där, han hade kommit för att hämta mig eftersom vi tagit Z's bil till flygplatsen så att han skulle slippa åka fram och tillbaka när vi kom hem, han bor norr om Arlanda.
När jag kom hem eldade jag och låg och stirrade upp i taken en stund från soffan och sen var det dags att jobba igen, vid 17 ringde jag in till ett telefonmöte i England och var inte klar förrän drygt en timme senare. Sen hoppade jag kvickt in i duschen, sminkade mig och åkte till Danderyd för att vara med på Quiz-L's inflyttningsfest.
Det ser ut på bilden som om vi har skittråkigt men det hade vi faktiskt inte, vi spelade vuxenspelet och hade rätt kul. Jag tror att jag slutade på 26,5 år gammal eller nåt men en del frågor eller poängen på dem var rätt konstiga.
Jag var dock så sliten efter de senaste dagarna och Turre satt ju i bilen också, så jag åkte redan vid 22 någon gångn och kom faktiskt i säng vid 23.


Inga kommentarer: