fredag 9 november 2012

Ännu en underbar tonåring





1/11 På torsdagen var det dags för styrelsemöte och där blev man sittande hela dagen. Det är intressant och viktigt men jag kände mig stressad både på grund av att jag förstås inte kommit ikapp riktigt efter resan och för att Turre var tvungen att sitta i bilen hela dagen. Han hade täcke på sig och jag värmde upp bilen en gång mitt på dagen, men ändå...
Vi fick i alla fall både frukost och lunch, jag tog lite ägg och frukt till frukost, det var väldigt fräscht.
När jag kom hem på eftermiddagen kände jag mig helt urblåst och vinglig av trötthet och ramlade i sägn för att sova middag. Jag slocknade totalt och vaknade någon timme senare och var tvungen att gå på toa men ögonen ville liksom inte öppna sig riktigt. Då slog det mig att jag nog lovat mina kollegor att möta upp på puben efter jobbet och precis när jag tänkt tanken fick jag ett sms av kollegan S som undrade om jag tänkte dyka upp. Lite senare sade jag och släpade mig in i duschen.
Någon timme senare kom jag till White Horse i Väsby där några kollegor satt och tog en öl. Vi skulle vara lediga på fredagen så vi tog chansen att umgås lite efter jobbet.
Vi hade kul och efter en stund dök fler upp. Men lagom tills det började bli riktig fart på gänget var jag tvungen att åka hem och möta systerdottern hemma hos mig eftersom jag och hon skulle till Anchor för att se Lizette & på kvällen.
Vid 21 möttes vi upp utanför mitt hus och sen åkte vi mot stan, på vägen hämtade vi upp hennes kompis som jag knappt har sett sedan han, jag och L gick vilse i skogen när de var runt 6-7 år gamla. Han är lika helskön som "våra" tonåringar och det var som om vi aldrig gjort annat än umgåtts vi tre tillsammans.
Vi fick vänta väldigt länge innan de började spela så vi var tacksamma över att ha hittat en hörna av ett bord och där satt vi i drygt 2 timmar och snackade skit och försökte spåna om vad jag skulle klä ut mig till på lördagens Halloweenfest på Tudor Arms.
Bandet började inte spela förrän efter midnatt och verkade inte vara på samma lysande humör som de brukar vilket smittade av sig på publiken som stod en bit bort från scenen och en kille började till och med mucka med en annan mitt framför scenen så att Lizette var tvungen att säga till honom.
De brukar ju ha så gott humör att det smittar av sig men något stämde inte riktigt denna dag.
Vid 1.30 ungefär ramlade vi in genom dörren hemma och efter en snabb nattmacka (jag hade inte hunnit äta middag) så ramlade L i säng och somnade omedelbart, strax senare gick även jag och lade mig och somnade rätt snabbt jag också faktiskt.




Inga kommentarer: