torsdag 15 november 2012

Jag vill ha lugn, ro och balans



12/11 På måndag vaknade jag vid 5 på morgonen av någon outgrundlig anledning, inte kunde jag somna om heller... Istället gick jag upp och bakade ut alla pannbröden och sen tog jag med dem till mina kollegor som fick slåss om dem på förmiddagsfikat. Jag tog mig tid att äta en lugn frukost hemma innan jag åkte till jobbet, det gör jag aldrig annars.
På jobbet hade jag det tufft, jag var inte helt överrens med en kollega och sånt får mig att må så oerhört dåligt och jag kände mig väldigt ouppskattad. Dessutom är jag i allmänt dåligt skick och ganska labil just nu å det gör ju inte saken bättre,
På lunchen åkte jag ned till banken och löste in postväxeln med bilpengarna och satte in dem på kontot, jag trodde nog att jag kunde lita på den där köparen men det kändes bra att ha pengarna där de skulle vara. Jag lämnade in drygt 1000:- sparpengar från sparbössan på en gång, om man inte sätter in dem försvinner de ju bara.
Nu kan jag betala alla mina "småskulder" och det kommer att kännas så bra, nu kan jag återuppta mitt sparande.
Innan jag åkte till quizzet hade jag varken tid eller ro att  äta middag så det slutade med att jag åt godis till middag eftersom La hade tagit med sig Polly och Dumlekolor åt oss.
Vi skulle dela ut alla presentkort vi fått det sista året och eftersom L behöver en ny TV nu när hon flyttat så fick hon med sig alla korten och ska se om hon kan köpa ut oss andra.
Sen som pricken över i:et så vann vi kvällens quiz och därmed hade vi fått ihop 2900:- att dela på 6 personer. Det blir en liten slant i alla fall, åtminstone om man är så bra som vi!
Efter quizzet, sent på kvällen åt jag middag
bestående av det ugnsgrillade fläsklägget jag gjort på lördagen, till det åt jag purjolöksskivor, surkål och senap.
Sen gick jag och lade mig.

Inga kommentarer: