torsdag 29 juli 2010

Lat dag och sen plötsligt en jäkla stress

Kan inte minnas att jag gjorde något vettigt alls igår. Jag gick upp i rimlig tid och sen vet jag inte vart tiden tog vägen... Jag vet att jag inte klippte gräset och inte vek tvätten... jag tittade nog mest på slutet av The West Wing. Sen sov jag middag, jag slocknade omedelbart och sov i nästan två timmar, man kan bli väldigt trött av att inte göra någonting alls. Sen bestämde jag mig för att äta upp kräftorna som var kvar från dagen innan. Det var då jag fick idén om fixa en del snacks och mat till resan ned till Skåne och tiden därnere. Jag hade dessutom helt slut på edamame i frysen och det gör mig väldigt stressad. Så jag satte mig och hunden i bilen och åkte drygt en mil till närmaste butik som jag vet har edamame när de flesta andra har slut, ICA Kvantum i Häggvik. Där handlade jag lite rostbiff, frukt, edamame, kräftor, skinka, mozzarella, tomater ochleksaker till hunden. Tennnisbollar hade de dessvärre helt slut på, jag måste försöka komma ihåg att åka iväg efter jobbet idag och handla det. Kan det finnas på Stadium kanske?
Plötsligt får jag ett telefonsamtal som jag inte hinner svara på och sen ett sms. L som sagt att hon skulle höra av sig senare om middag på någon pub ville att jag skulle hämta dem om 50 minuter! Oj, jag betalade, kastade mig i bilen och körde hemåt samtidigt som jag betade av ett par telefonsamtal som jag behövde göra. Sen kastade jag in matvarorna där de kunde passa in, allt som skulle vara i frysen fick inte ens plats. Sen snabbt in i duschen, snabbt ut, borsta håret, på med ansiktet, på med nya favoritklänningen och sen iväg. Kan ni tänka er att jag var mindre än 10 minuter sen.

Sen åt vi en enkel men god middag på Vita Hästen jag, L, hennes sambo och hans goda vän G som vi känner rätt väl vid det här laget. Vi hade riktigt trevligt men var alla trötta, så vi var hemma knappt två timmar senare. På vägen hem åkte vi förbi syrran för att hämta min externa hårddisk som jag lämnat där, sen åkte jag hem och uppdaterade back upen på den och gjorde sen en till back up på den nya externa hårddisken.

Nu känner jag mig lite tryggare. Nu står jag bara inför problemet: Var ska de externa hårddiskarna förvaras? De ska ju helst vara på annat ställe än datorn om det händer nåt där datorn är. Men samtidigt vill man ju att de ska vara lättåtkomliga så att man inte glömmer att uppdatera dem. Jag vågar aldrig radera bilder från kameran innan jag har åtminstone en back up på allt.

Inga kommentarer: