måndag 19 juli 2010

Lugn helg

Jag kände för att hitta på något under helgen, men jag orkade samtidigt inte riktigt. Kanske hade jag fått social överdos i Grekland, jag är ju van att vara ensam mycket.

Istället ägnade jag helgen till att städa, byta lakan, rycka hår, laga ramar, tvätta lite till, vattna blommor och en massa annat. Ändå kändes den lite lagom slapp och lat, jag hade ju så mycket tid på mig.

På fredagen åkte jag i alla fall till Väsby centrum för att handla nya bh:ar. Jag behövde en eller ett par bra bh:ar som antingen var strap-less eller som kunde göras om till halter neck. Jag gick in på Trosshopen och tjejen där måttade mig med händerna och sa att jag nu troligtvis var en 80:a. Sen plockade hon fram en 80E och den satt som en smäck. Den satt så jäkla bra att jag var tvungen att inte bara köpa den utan även en i svart. Detta trots att de kostade 590:- / st.
Nu förstår jag varför en del bh:ar kostar mer än andra. De här var av märket Chantelle och ja jävlar vad bra de sitter.

Jag behövde också något med lite mer stil att ha på mig på mässan nästa vecka i Farnborough, så jag åkte iväg och handlade även på söndagen. På Make Up store och köpte jag en ögonskugga (Champion) som jag har suktat efter sedan P köpte den på Arlanda, ett mineralpuder (Gobi) som är lite mörkare än det jag har eftersom jag blivit solbränd och så köpte jag en läppglans (Orma) på rea. Jag köpte också två grönskimrande skuggor till M som jag ska bo hos större delen av veckan i England. Jag har gjort ett armband till henne också, och köpt en massa choklad till hennes man och P som jag ska bo hos några nätter också. Jag undrar vad folk tänker när jag som är tjock kommer och handlar upp halva lagret av choklad. När jag skulle till Thailand köpte jag inte bara choklad i massor, jag handlade också tjugo stora tuber mjukost...

Jag köpte också ett linne på Gina Tricot, ett likadant som jag har fast i gul den här gången. På Lindex köpte jag en kjol som såg lite finare ut även om den var skön och ganska billig. Den får duga om det blir varmt på Air Showen.

Inga kommentarer: