tisdag 13 juli 2010

Äntligen ikapp

Ja, nu är jag äntligen ikapp och sitter och skriver om dagen idag. Det är inte så att vi stressar, men det är alltid något på gång och vi kommer i säng sent och kliver därför upp sent. Nu är klockan snart halv fyra på natten och det tycks vara enda tiden jag har att skriva.

Vi åkte till Drama för att köpa lite fler pärlor idag. L vill att jag gör ett armband med hans namn i grekiska bokstäver. L körde mig ända in i staden, men tidigare har vi ju gått, så det var lite svårt att hitta med bilen och L vet ju inte var den ligger. När vi slutligen hittade pärlbutiken hade de precis stängt för siesta... Då hade L lämnat mig och åkt till macken som P's kusiner jobbar på. Det var tänkt att jag skulle ringa till hans telefon som låg på laddning på macken då han skulle hämta mig. Men eftersom jag insåg att han inte ens hunnit dit än så traskade jag genom solskenet istället. Det blev lite varmt, men det var skönt att röra på sig lite.
Vi åkte till Supermarket för att köpa en Whiskeyflaska till kusinen och hans fru istället, de som bjöd på gillfest häromdagen. De ville inte ha ett pengabidrag och jagade oss med pengarna L försökte ge dem. Så det blev en flaska Whiskey istället. Inne på Supermarket hittade jag två par shorts också som jag grabbade med mig i farten och hoppades att de skulle passa. Väl hemma insåg jag att de gick på och det såg väl okey ut, så jag behåller dem.

Vi åkte till stranden igen idag och än en gång med kusinen som var med igår. Jag gillar honom mer och mer trots att vi inte kan kommunicera särskilt mycket. Deras andra kusins före detta fru E var med också men hon och jag lyckas inte kommunicera alls och ingen av oss är väl särskilt intresserad av den andra kanske. Precis när vi parkerat hittade jag ett par tofflor. Jag gillar ju tofflor och de här var rätt söta så jag tog ett kort på dem. Nere vid havet finns det en massa vinplanteringar och de ser så prydliga och exotiska ut att jag tog ett kort på dem också.
På stranden läste jag ut en bok L hittade i en låda häromdagen, En barnsoldats berättelse. Den var bra men skrämmande. Sen löste jag lite suduko och vi stannade tills solen gick ned idag också. Jag började till och med frysa lite i havsbrisen.

När vi åkte hemåt bestämdes det att E skulle äta hos oss och hon följde med hem. Sen dök också kusinen A som varit med på stranden upp och tog en öl på balkongen med oss efter middagen. Han fick lite bilder som jag tagit på honom och barnen och sen satt vi och tittade på snöbilder från i vintras och lite Sydafrika bilder och annat. Det var kul att visa bilder för honom och jag försökte prata grekiska och han försökte ett par ord på engelska. Sen skulle han skjutsa E hem och hon frös och var trött och slutligen drog hon honom nästan från datorn och hemåt.

Inga kommentarer: