söndag 11 september 2011

Vitlöksmarinerad tvätt?

På fredagen avgiftade jag mig från starka värktabletter och hoppade sen in i duschen för att kunna åka till apoteket och hämta ut fler... Sen pratade jag med G i telefon och han undrade hur jag kände mig, kunde han bo över från lördag till söndag? Jodå, det skulle nog gå om han inte hade för höga krav på att jag skulle vara pigg och roande. Sen pratade jag med Quiz-L i telefon rätt länge och sen satte jag igång att laga lasagne. Jag får någon slags stress i kroppen om jag inte har några portioner lasagne i frysen och nu var det ju tomt sedan ett par dagar tillbaka. Jag hade tinat köttfärs redan dagen innan och satte nu igång att laga en stor sats med köttfärssås. Jag hade i lite färska tomater också som inte skulle klara sig många fler dagar. Dessutom hade jag i en massa vitt vin som jag hade i kylen. Vi det här laget hade jag nämligen 2 halvfulla flaskor vitt vin och en halvfull tetra. S och J hade lämnat flaskorna och tetran har jag köpt för att ha i matlagningen, det vill säga när jag gör risotto. Jag kryddade en hel del och kände ändå ingen smak på såsen men hoppades att erfarenheten skulle hjälpa mig att få rätt smak på alltihopa. Sen gjorde jag en stor form med lasagne och använde färska lasagneplattor. Jag rörde ihop en ostsås som kanske var lite för lite med facit i handen, men lasagnen såg god ut. Jag åt lasagne till middag sen men än kunde jag inte känna någon smak. Det är verkligen skittrist att äta när man inte känner smak.
Sen såg jag Catch & Release, en film jag tycker väldigt mycket om.
Sen för att se nåt som inte var ordentligt så tittade jag på "Bakom Änglar och Demoner" och det är lite amerikanskt och lite sensationslystet men ganska roande samtidigt, men nog får man ta allt med en nypa salt.
Jag diskade upp i köket och släpade ut torkställningen med de rena kläderna för vädring, två dagars matlagning med vitlök inpyrda i rena kläder kändes inte så bra.
Lagom tills kläderna var nästan torra och vädrade, då började det förstås att regna så det tog ett tag av droppande innan jag för säkerhets skull tog in dem igen.

Inga kommentarer: