onsdag 28 september 2011

Otippat quiz

På jobbet var det lite stressigt på måndagen, jag försöker fortfarande komma ikapp det som jag missat under sjukskrivningen för näsoperationen.

När jag kom hem tog jag chansen att sova en liten stund, men länge blev det inte. Sen hoppade jag i duschen för att åka till quizzet. Hela mitt varannan-vecka.lag hade fått förhinder utom jag och Lu, så vi bestämde oss för att ställa in. Vi kommer troligtvis inte att spela varje vecka i framtiden eftersom J och E som vi gjorde laget för är upptagna som sjutton den här hösten och hittills inte kunnat komma på ett enda quiz.

Fast det är klart, om vi kan få ihop 2 personer till åt det laget så kör vi nog.

Nu hade däremot B hört av sig strax efter att vi bestämt oss för att ställa in och hon ville att jag skulle spela med dem. Så jag åkte in i alla fall, främst för att träffa B.

I dagens lag var det en 20-årig kille och hans pappa som var över från England och de visade sig vara väldigt trevliga och eftersom killen var intresserad av flyg och sånt så bjöd jag in dem för studiebesök på jobbet dagen därpå och de tackade ja.
Det gick inte lysande för vårt lag och vi låg en bra bit bakom de placerade lagen.

Lagom tills jag skulle gå och hämtade min kappa bakom en lite kille som satt nära dörren så kom jag i samspråk med honom och hans två kompisar och de visade sig vara väldigt trevliga och det var lite svårt att slita sig, men till slut kom jag iväg och tanken var att jag skulle säga hej till en internetkompis som bodde över på Scandic vid Infra så jag åkte direkt dit och sen tog han en cola och jag ett glas vatten i baren och snackade lite. Men sen höll han på att somna och jag började få en ordentlig huvudvärk, så jag åkte hemåt. Men det var ju kul att ha träffats IRL i alla fall.

Inga kommentarer: