måndag 26 september 2011

Undrar om benen kommer att sitta kvar

På torsdagsmorgonen kom jag mot alla odds ihåg att leta upp och packa ned mina Grekiskaböcker, det var återigen dags för grekiska, första lektionen för terminen. Sen jobbade jag och stressade som en tok och sen vid 15.30 åkte jag till Axfood i Solna för att handla Wasa sandwichar till jobbet. Då kunde jag slå två flugor i en smäll, jag behövde bara gå en halvtimme tidigare fast jag skulle handla och sen skulle jag förhoppningsvis missa de allra värsta köerna.
Det var visserligen kö till Solna också men det gick relativt fort i alla fall och jag var på plats vid 16, vid c.a 16.45 var jag på väg in mot stan och det gick relativt snabbt och jag hittade dessutom en parkering utanför Medborgarskolan. På Axffod hade jag också köpt ryggbiff i bit till mig själv och krossade tomater. 69.95:- / kg för biffen (exkl. moms) och biten var på 3 kg... De krossade tomaterna var i brukt om 2,5 kg och den ksotade 14.95:-...
Det var kul att träffa de andra på grekiskan igen och de flesta hade kommit tillbaka till termin 2. Två nya hade vi fått i gruppen också och det tar väl ett tag innan de lärt sig vilken kultur vi har i gruppen, skoja gärna, men stötta varandra. Min hjärna trodde fortfarande att den hade sommarlov, inte ens de enklaste ord och meningar kunde jag komma ihåg eller stava, men förhoppningsvis går det bättre snart. Jag förstår däremot allt vår lärare säger till oss, men hon använder säkert lätta fraser och så, men jag tycks förstå mer än de flesta andra faktiskt.
Jag är däremot sämre än de andra på att prata, skriva och komma ihåg ord.
Jag fick reda på att A i gruppen bor i Göteborg... det är ju lite udda att gå kurs i Stockholm då, men nu skulle hon i alla fall flyga hem och det från Arlanda. Jag erbjöd mig att skjutsa henne dit, det är ju en enkel väg att köra även om det blir 3 mil extra. Det var kul att få en chans att prata lite mer, hon är en trevlig tjej och vi i gruppen gillar ju varandra men hinner som mest prata i 10-15 minuter före lektionerna.
När jag kom hem åt jag kräftor till middag och tittade på Cold feet, jag var väldigt trött och hade träningsvärk i vad som troligtvis är muskelfästena i benfästet eller vad man ska kalla det. Det känns i alla fall som om benen ska lossna från höften eller nåt.
Det var stökigt hemma och det fanns en massa disk, men jag hade ingen energi kvar alls så jag läste lite i sängen och sen somnade jag redan vid 23 och sov faktiskt gott hela natten fast jag somnat så pass "tidigt".

Inga kommentarer: