fredag 24 juni 2011

Mat, mat och packning

På torsdagen jobbade vi bara till 12 och sen åkte jag hem och vilade. Jag hade inte bestämt mig om jag skulle ut till Möja redan denna dag eller om jag skulle vänta till fredagen. Men slutligen bestämde jag mig för att vänta till fredagen eftersom jag inte orkade stressa med packning och att ta mig till stan och för att det ösregnade. Dessutom visste jag inte säkert om jag skulle behöva sova i tält och jag orkade bara inte frysa och sova på hårt underlag två nätter i rad. Alltså vilade jag istället och sedan tog jag tag i en ordentlig städning. Jag dammsög huset och flyttade till och med sängen och låg med ficklampa och försökte få rent under där ordentligt. Sen torkade jag av hyllorna och ovansidan av tavlorna och bytte lakan efter att ha dammsugit mellan madrasser och sånt. Sen åt jag lunch och gjorde en chiabattamacka med avokado, hemodlad ruccola, mozarella och lök, sen kryddade jag med vitpeppar och lite salt. Det blev riktigt gott och frappén gjorde det hela komplett.

Sen tog jag det lugnt resten av kvällen och tittade på Numbers och sen gjorde jag en nudelsoppa som blev riktigt bra. Den här gången kokade jag nudlarna på sidan om och hällde den färdiga soppan över dem i slutet istället.
Sen tog jag faktiskt tag i packningen. Jag avskyr ju att packa och hade ju inget att packa i heller egentligen, men efter att ha chattat med brorsanFacebook så visade det sig att han hade en stor vandringsryggsäck stående på jobbet, så jag åkte dit och hämtade den vid midnatt... Den visade sig vara lämplig och jag packade ned en massa varma kläder och filtar och lämnade kylväskan att packas nästa morgon, sen kom jag slutligen i säng vid 2.

Inga kommentarer: