fredag 17 juni 2011

Gemensam historia

På fredagen handlade jag fikabröd på väg till jobbet eftersom företagsledningen brukar bjuda på det när de har styrelsemöte. Till mig själv köpte jag en macka istället, det är ingen höjdare att börja dagen med fikabröd till frukost.
Det ösregnade nästan hela dagen och på kvällen var det ännu värre. På eftermiddagen var det telefonmöte med England och det tog nog nästan 1½ timme under tiden upptäckte jag att jag inte kunde nå min jobbmail genom webmailen vilket ställde till det lite grann under mötet.
Efter mötet körde jag min fredagsstädning, jag tvättade, städade undan, diskade och fixade. På kvällen målade jag tå- och fingernaglarna inför morgondagens bröllop. Jag hade ju en massa idéer om hur jag skulle göra mig fin men energin visade sig inte räcka till något av det. Det fick räcka med naglarna och sen lyckades jag ju förstöra målningen på tånaglarna flera gånger under kvällen. Torkar tånaglar långsammare än fingernaglar eller hade jag målat för tjockt på dem? Jag tycker att de för det mesta torkar snabbare...

Under tiden tittade jag på The Unit, fast det var lite svårt att hänga med i svängarna i en actionserie medan man målar naglarna...

Bilden med brudparet här, den fick jag av min kollega M. kan ni tänka er, det här är taget på 80-talet och flickan närmast kameran är jag, jag är förmodligen ungefär 15 år gammal. Den lilla, lilla flickan i knät på bruden är min kollega!


Är det inte fantastiskt! Vad är egentligen sannolikheten? Hon tittade på bilderna och fick plötsligt för sig att det kanske var vi.

1 kommentar:

JCMAS sa...

The good old days :) Vad liten du var... Kan inte minnas att vi var sådär små nån gång? Med tanke på hur kloka vi var.. ? ;)