fredag 10 juni 2011

Lättja är skönt

På onsdagsmorgonen var det mulet fast värmen var fortfarande kvar, det var 20 grader redan när jag kom ut på morgonen. För säkerhets skull tog jag in solsängsdynan i dynkistan och tog in de rena torra kläderna som hängde ute.

På eftermiddagen började det mycket riktigt att regna, eller kan man kalla det så när marken knappt hann bli blöt och sen torkade på någon halvtimme?

Efter jobbet var jag jättetrött och lade mig att vila en stund och lagom tills jag precis hade somnat får Turre förstås spel och yl-skäller i nån sekund och sen upptäcker han att det kanske var någon typ av överreaktion på ingenting och somnar om... Jäkla hund, varför ska han alltid göra så när jag ska sova middag? När jag har somnat en gång och vaknat bara någon/några minuter senare, då är det kört, då somnar jag inte om. Dessutom har jag vid det laget en hjärtklappning som gör mig illamående eftersom han stör mig vid precis fel tillfälle. Det var inget annat att göra än att gå upp... Jag lade mig istället på solsängen på verandan och låg där någon timme innan solen gick ned bakom ekskrället, då gick jag in. Strax senare ringde H och vi pratade i nästan en timme tror jag, det var ett tag sedan vi sågs nu, kul att hon ringde, oftast är det jag som gör det.

På fredag ska hon och dottern hämta en ny ponny, låter spännande även om jag själv känner mig rätt klar med allt det jobbet och alla pengar man blöder i samband med det.


Resten av kvällen gjorde jag inte ett enda dugg, satt bara och tittade på Bones och spelade på datorn. Jag älskar serien Bones. Den har en massa brister men det bryr jag mig inte om. Jag tycker att kropparna och benen ofta ser helt fejk ut, jag tycker att det ibland är löjliga historier och effekter, men, skådespelarna är så duktiga, roliga, söta och har sån fin kemi sig emellan och karaktärerna och deras privata liv och interaktion i serien är väl värda resten. Jag älskar den som sagt. Jag gjorde i alla fall lite nudelsoppa åt mig, men åt bara upp bambuskotten... hoppsan.

Inga kommentarer: