måndag 7 februari 2011

Bra avslutning på en perfekt helg

Jag hade precis vaknat på söndagen och var vrålhungrig när brudarna hörde av sig om frukost så som vi bestämt natten innan. Migränen var borta och jag mådde riktigt bra.
Eftersom jag dricker så sällan har jag ingen som helst koll på när man kan köra bil igen och jag hade ju druckit ganska mycket och till rätt sent också. Alltså gick jag ridstigen hem till L som skulle bli hämtad av sin brorsa. Tanken var att de skulle gå på en lägenhetsvisning bara de två, men de var snälla och lät mig hänga på. Solen sken och det var plusgrader, men det bet en del i kinderna ändå, men vackert var det ju. Jag har sagt till de som frågat att det tar 15 minuter genom skogen till L men jag har egentligen inte vetat och har gissat att jag tagit i underkant på tiden eftersom det tar 15 minuter att gå runt mitt kvarter. Men trots att det var snötäckt is på ridstigen så tog det mig 16 minuter att gå från dörr till dörr, så på sommaren lär det ta runt 10 minuter.

Efter lägenhetsvisningen gick vi till kondiset och mötte upp resten av gänget och åt frukost.
Jag var så hungrig att jag åt upp alla räkorna på min räkmacka och ägget också, men det mesta av brödet fick jag lämna. Latten fick jag ned hela faktiskt.

Jag hade kommit hem för en stund sedan när Quiz-L ringde eftersom vi bestämt att vi skulle gå på bio på eftermiddagen. Det blev lite stressigt att köpa biljetter, snygga till sig och ta sig in till stan, men det gick bra i slutänden. Precis när jag börjar närma mig bion hör L av sig, hon är lite sen eftersom de ställt in tunnelbanan. Det blev lite ödesdigert för mig som parkerade utanför Asian Market och gick in där eftersom jag hade tid över. Jag köpte de där grönsakerna jag letat efter överallt men inte hittat och gick tillbaka med det till bilen. Sen gick jag mot bion, fortfarande med tid till godo, så då gick jag in på Make Up Store och några minuter senare kom jag ut med 3 nya skuggor... Slutsats: Om ni är sena till ett möte med mig så kostar ni mig pengar...

Sen mötte vi upp på Skandia Teatern och satt längst bak i en typ av soffa, dagens tips: Gå dit och se en film om du ska på dejt, det är nog väldigt hångelvänligt! Dessutom var ju salongen så gott som tom, så de satte inte ens igång filmen förrän vi varit på toa och gått in i salongen.

Vi såg Love & Other Drugs och jag är ju inte så kinkig med filmer, de kan nästan vara hur larviga och banala som helst, jag gillar dem ändå. Men den här var faktiskt så banal att den kändes rent meningslös. Dessutom kunde jag inte glömma att det var skådisar jag såg på duken och det ger ett lågt totalpoäng.
Eftersom jag inte hade någon tid att passa och tunnelbanan inte gick så skjutsade jag hem L till Danderyd och sen satt vi en stund i bilen och snackade innan jag åkte hemåt.
Kändes lite konstigt att vara hemma utan något att göra plötsligt vid 18 på en söndagseftermiddag, men jag tittade på sista X-Men och sen Stuck on You. Jag tycker att den senare av dem är rätt bra faktiskt, den har mycket hjärta. Den skulle kunna vara riktigt dålig eftersom den till viss del hanterar "lyteskomik", men den har så mycket hjärta och värme att den är rätt fin faktiskt. Eva Mendes gör för övrigt en riktigt bra insats i den här filmen, henne gillar jag! Framåt kvällen blev jag hungrig igen och gjorde en nudelsoppa med bland annat ingefära, groddar, bambuskott och de där bladen jag köpte på Asian Market. Det blev riktigt gott! Sen kom Turre hem vid 21 ungefär och sov gott på soffan.

Inga kommentarer: