torsdag 17 februari 2011

Att tappa all energi

Onsdagen blev ganska händelselös, energin hade bara försvunnit. Innan jag åkte från jobbet provad jag och pappa att starta min bil som stått med laddare under dagen och den startade direkt. Ändå tog jag mammas bil hem, den hade ju stått med värmare på under dagen och jag kunde ju i alla fall inte köra hem två bilar.
När jag kom hem från jobbet diskade jag upp efter tisdagens middag och sen gjorde jag en soppa som onsdagsmiddag. Jag behövde använda grönsakerna innan de blev dåliga och att göra en soppa var ungefär vad energin räckte till. Sen diskade jag faktiskt upp även den nya disken. Sen tittade jag på tre filmer på kvällen, "Four Christmases" som jag trodde skulle vara lite rolig eftersom jag gillar både Vince Vaughn och Reeese Witherspoon, men den var rätt slätstruken faktiskt. Sen såg jag "The List" med Hugh Jackson och Ewan McGregor, den var rätt bra faktiskt, ändå har man ju inte hört något alls om den och den har fått ganska dåliga recensioner på imdb. Men det var rätt klyftig gjord tycker jag och lite spännande.
Det blev också "Tomb Raider" med Angelina Jolie, den var rätt menlös. Jag gillar äventyrsfilmer, men den var lite för töntig för min smak. Dessutom är jag inte förtjust i Angelina, däremot var Daniel Craig med och oj vad han såg ung ut. Filmen är ju gjord 2001 och han har blivit både äldre och snyggare sedan dess. Varför är det bara män som åldras med stil?

Jag bokade också resan till Gambia, det blir till att flyga reguljärt så det blev riktigt dyrt, men det känns som om det kommer att vara värt det. Så nu ska jag åka dit redan nästa torsdag, jag ser fram emot att träffa L och B och gänget som redan åkt ned, dessutom känns det som om jag behöver lite värme nu.

Inga kommentarer: