fredag 25 februari 2011

Resstress och pyssel

På onsdagen var det -21,5 grader och trots att jag var lite orolig så startade faktiskt bilen efter lite gnäll. På jobbet blev det förstås lite stressigt eftersom jag ska vara i Gambia en vecka. Det gäller ju att få allt klart som går att få klart. Jag fick ett mail från resebyrån som hjälper mig att boka min resa till Australien i april, jag hade frågat om visum ocjh sånt och det ska man tydligen ha. Men det var enkelt nog att ansöka om det online på Australiska ambassadens hemsida eller vad det var. Redan senare på kvällen fick jag bekräftelse om att det var beviljat så nu är i alla fall det klart. När jag sent om sider skulle åka från jobbet och packat in Turre och mina grejer, ja då startade förstås inte bilen...
Jag fick ta mammas bil hem eftersom hon var snäll nog att låna ut den ännu en gång.

Jag lade mig en stund för att försöka sova en stund eftersom AC var på sjukhuset och hälsade på J, men jag bara stressgrubblade om allt packande och grejer. Sen kom AC hem och jag satte igång att packa istället.

Vid 19 åkte vi hem till mamma på pyssel och tog två bilar så att jag kunde lämna tillbaka mammas innan jag åkte. Strax efter att vi kommit dit fick jag ett msms av B i Gambia att han ville att jag skulle ta med 2 tuber Kalles Kaviar åt honom. Just då kom J till pyssel och ställde snällt upp och skjutsade mig till Ica. Då ringde jag upp B och frågade om de skulle ha nåt mer och då lade de till 1 tub Kalles och en chokladkaka och en stor runt paket knäckebröd som jag var väldigt skeptisk till hur helt det skulle vara när jag kom fram.
Sen åkte vi tillbaka till pyssel där jag förhörde de andra på frågorna från quizzet på måndagen.
E var där och hade min brorson med sig och han somnade gott i farmors armar på bordet. Turre satt först i S knä och när hon gick gosade han in sig hos AC istället.
När vi kom hem slutförde jag packningen och duschade för att vara klar att åka vid 4.30 på morgonen.
Jag var orolig för att ha glömt något och om det inte varit för AC hade jag helt glömt bort att ta med mig skor...
Jag kom i säng först efter midnatt och kunde inte somna på ett tag.