onsdag 9 februari 2011

Än for hon dit

Jag hade med mig matlåda till jobbet och kollegan C blev frånåkt på lunchen så när han åkte iväg ensam bestämde jag mig för att hänga med honom på lunch så han slapp äta ensam. Alltså åkte jag ikapp honom och vi åt lunch på sushirestaurangen, han åt sallad och jag åt sushi.
När vi var klara och gick ut till bilarna hittade vi en påkörd(?) plåtlåda, är det en elstation av nåt slag eller vad är det? Kan väl inte vara bra att ha den öppen och vält sådär i alla fall?
Jag körde förbi det nya gymnasiet som de håller på att bygga. Det är helt nytt, inte ens färdigt och ändå ser det gammalt och omodernt ut... Än har jag inte mött en enda människa som tycker att det ens är okey. De tycker att det ser ut att vara byggt på 70-talet och därför alltså omodernt och fult innan det ens är byggt. Jag undrar vem som bestämde hur det skulle se ut? På eftermiddagen åkte jag till Axfood Grossisten i Solna för att handla Wasa Sandwichar och lite annat till jobbet, jag passade på att handla lite till mig själv och två kollegor också. Det blir lite fixande och donande med olika kvitton och så, men vi spar väldigt mycket pengar på att handla där.

Efter jobbet åkte jag hem och tog det lugnt ett tag och sedan bytte jag om för att gå på ett zumbapass på SATS. Det var oerhört trångt och om man inte ens vet hur det är meningen att man skall röra sig, ja då är det stor risk att man krockar med någon. Det var inte många som lyckades hänga med i instruktörens hopp och skak och det såg väldigt ohomogent och rörigt ut. Själv stod jag mest och stirrade med öppen mun, det där var inte alls vad jag hoppats på. Om zumban var lika bra som på Medley var ju saken klar, då blev SATS mitt val. Nu var jag mest irriterad och gick ut från passet efter 10 minuter, det är ju så gott som omöjligt att bli trött och svettig om man bara står och stirrar och försöker lista ut vad det är man förväntas göra och om det ens är fysiskt möjligt. På Medley var det en typ av Friskis och Svettis gympa med dansinslag, det här var mer Aerobicsrörelser med extra kordinationsknorr. Jag lyckas ju inte hänga med på ett vanligt aerobics pass, så det här var alldeles för mycket begärt av min begränsade kordinationförmåga. Nu är jag arg och besviken! Medley har så många nackdelar jag inte vill ha, men nu har ju SATS också det. Jag inser nu att jag inte har svårt att välja mellan gymmen, jag har snarare svårt att välja ett av dem alls...
Zumba var något som verkligen kändes kul på Medley, på SATS fungerade det inte alls och jag hade mer eller mnidre lovat mig själv att välja efter zumban. Ja jag vet inte alls vad jag ska göra, så jag skrev trots allt på för 3 veckors test på SATS, de vill ju annars att man skriver på för 12 månader, enligt dem för att man ska få en ihållande träning, men självklart är det för att de vill vara säkra att få betalt för ett år även av de som lägger av efter 1-2 månader...
Det bär mig emot att skriva på för ett år faktiskt, mest för att jag är så osäker på om SATS är rätt för mig.
Nåja, svettig var jag ju inte, så jag bytte om och snyggade till mig lite och gick in på Ica för att hämta mitt paket äntligen, men istället handlade jag lite mjölk och sånt och gick därifrån utan paketet ännu en gång.

Sen åkte jag in mot stan för att möta upp en kompis och hennes kompisar för bio, The Green Hornet. Det var sagt att vi skulle mötas på Sergelbiografen för att se filmen som började 21.15. Precis när jag parkerat ringde hon och sa att det tydligen blivit ett missförstånd, vi skulle ses på Rigoletto. Men eftersom det ligger på Kungsgatan så promenerade jag dit och sen stod jag och väntade ett bra tag och blev mer och mer stressad. Hon hade varnat att hon var sen och att de andra var och åt, men när klockan var 21.10 och inte en käft dykt upp då var jag stressad. Jag ville ju inte missa början av filmen och någon biljett hade jag ju inte. Men sen dök de upp allihopa 21.15 och vi gick in och satte oss. Vi fick sitta var vi ville eftersom det var nästan tomt i salongen och vi satt ensamma på en rad.
Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av filmen och jag visste inte att det var 3D. Det fungerade däremot mycket bättre än när jag var och såg Narnia, jag blev inte yr eller nåt den här gången, men istället kan jag tycka att det var lite onödigt med 3D, det märktes ju knappt ändå.
I alla fall så gillade jag filmen, den var väldigt roande och vi skrattade en stor del av tiden. Sen kan jag erkänna att jag är väldigt svag för Seth Rogen, han är inte alls min typ utseendemässigt men jag är nog lite tonårskär i honom faktiskt. Han verkar vara omogen och larvig men verkar också ha ett stort, varmt hjärta och såna killar gillar jag.

Jag kom hem vid midnatt ungefär och gick och lade mig strax efter att jag ätit lite.

Inga kommentarer: