måndag 7 februari 2011

Resa söderut

På fredagen var det stressigt igen och svårt att få en del saker gjorda eftersom jag behövde signatur av folk som satt i möte bland annat. Slutligen fick jag skjuts av syrran för att hänmta bilen och det visade sig kosta 9900.- för byte av bromsar och bromsskivor + service. Men nu kan jag i alla fall slappna av i ett år eller så om ingen oförutsett händer.
Sen handlade jag delar till några grejer vi gör på jobbet just nu, de här gejerna finns nämligen bara på en Järnhandel nästan vägg i vägg med verkstaden. Sen åkte jag tillbaka till jobbet så snabbt jag kunde eftersom en kund skulle komma efter arbetstid och hämta lite grejer. Jag hann få undan det sista och sen dök han upp, så jag var hemma vid 14.30 ungefär.
När jag kom hem hade jag gott samvete, allt som skulle bli gjort på jobbet den här veckan var gjort, men stressen satt fortfarande i. Jag lade mig och sov middag, sov som en stock och vaknade 1½ timme senare. Då gick jag upp och snyggade till mig lite sen satte jag mig i bilen och åkte till A i Tumba. Jag hade lovat laga middag åt deras familj eftersom jag bjudit in mig själv på fredagskvällen. De hade fått välja på 3 av mina specialiteter och hade valt svamprisotto, A och jag hjälptes åt att laga maten, hon skivade svamp, rev parmesan och fixade kyckling som vi skulle ha till, jag hackade lök och gjorde risotton. A klippte kycklingfilén i skivor och öste över sån där örtolja från de soltorkade tomaterna över och ställde sen in det hela i ugnen. Det blev gott och saftigt och var väldigt enkelt gjort.
När vi ätit satt jag och A och tittade på foton i flera timmar, hon är tacksam att visa foton för, hon tittar på dem ordentligt. Jag hoppas att hon inte gör det bara för att vara artig...
Vi snackar ju mer eller mindre i mun på varandra hela tiden men det var ju minst 6 månader sedan vi sågs så det är kanske inte så konstigt.

Jag kom hem vid midnatt ungefär och satte mig och tittade på X-Men 2 eller vad den kan tänkas heta.

Inga kommentarer: