fredag 3 december 2010

Men... dig gillar jag att gilla

Det här hittade jag på Aftonbladets webbsida:


I novembernumret av tidskriften Attitude hävdar den öppet homosexuelle Fry att kvinnor egentligen inte gillar sex.
– Jag tycker synd om heterosexuella män. Enda anledningen att kvinnor har sex är för att det är priset de är beredda att betala för att få ha ett förhållande med en man, vilket är vad de vill, säger Stephen Fry enligt tidningen Daily Mail.

”Straight cruisning”
Om kvinnor hade haft lika stor sexuell lust hade det det funnits ”straight cruising”, precis som det finns ”gay crusing”, alltså stråk där folk letar efter en tillfällig sexpartner, menar Stephan Fry.
– Om kvinnor gillar sex lika mycket som män gör det, skulle kvinnor hänga på kyrkogårdar eller åka ut till Hampstead Heath och träffa främlingar för att knulla bakom en buske. Men det händer inte. De enda kvinnor du kan ha sex med på det sättet är de som vill ha betalt för det, säger Stephen Fry.
Självklart, menar han, förnekar många kvinnor det här.
– De säger ”Ånej, jag älskar sex!” Men varför gör de inte som homosexuella män gör då?

Detta är tragiskt på så många sätt...
Jag har alltid gillat Fry och jag hade gärna velat fortsätta med det.
Dessutom har jag trott att han är rätt smart och det måste jag ju tyvärr också omvärdera...

För det första är han ju homosexuell, det han vet om kvinnors sexliv är troligtvis tämligen lite? Vad vet han om kvinnor gillar sex eller inte?

Sen detta att heteosexuella kvinnor bara har sex för att betala priset för att ha ett förhållande är ju fullständigt absurt. Vad är ett förhållande utan sex undrar jag? Jag skulle inte ens kalla det ett förhållande och varför skulle det vara något som kvinnor eftersträvar? Kanske är brittiska kvinnor så olika oss, men det har jag svårt att tro.

Anledningen till att kvinnor inte cruisar är troligtvis många.
Några exempel:
*Kvinnor kan få sex när de vill utan att cruisa.
*Kvinnor vill inte ha sex med allt som rör sig hur kåta de än är.
*Kvinnor är betydligt svagare än män rent fysiskt och att gå ut på en kyrkogård i mörkret mitt i natten för att cruisa män vore fullständigt idiotiskt.
*Även om det faktum att kvinnor behöver vara kära för att ha sex är en uråldrig myt, så behöver troligtvis de flesta kvinnor åtminstone en viss attraktion, annars är ju sex helt meningslöst...

Cruising for sex
From Wikipedia, the free encyclopedia

Cruising for sex, or cruising is the act of walking or driving about a locality in search of a sex partner, usually of the anonymus, casual, one-time variety. The term is also used when technology is used to find casual sex, such as using an Internet site or a telephone service.

Inga kommentarer: