tisdag 7 december 2010

Jobba, jobba och sen lite kul

Ja oj vad det var mycket att göra på jobbet! Jag har en massa saker som ska göras, det är inga jätteprojekt, men det är så himla mycket! Mitt i alltihopa fick jag dessutom jätteont i magen strax efter lunchen, löjligt nog tror jag inte att det berodde på lunchen utan på ett ar vindruvor jag åt strax efter. Ibland reagerar jag på vindruvor, ibland inte. Jag vet inte om det är vissa sorter eller om det är om de frusit eller så. Men jag hade så pass ont att jag inte kunde sitta upprätt utan var tvungen att gå upp i fikarummet en stund och lägga mig på soffan. Jag låg inte så länge, det tog väl ungefär 15 minuter tills jag kände mig bättre och kunde fortsätta jobba.

När jag kom hem var jag väldigt trött, jag blir det när jag har ont. Så jag tänkte att det kunde vara vettigt att vila en stund så att jag skulle känna mig piggare på quizzet. Men där låg jag och funderade på livet och grejer och kunde bara inte tömma skallen på tankar. Slutligen slumrade jag lite i alla fallmen det kändes som om jag fortfarande var vaken, men tiden gick fortare än vanligt.

Jag kom iväg till stan strax efter 19 och pratade med quiz-L på vägen in till stan eftersom det inte var mitt lag jag skulle spela med och kände att jag var tvungen att få och ge en uppdatering på livet av henne. Sen kom jag fram och även om det inte är samma sak att inte spela med sitt eget lag så är alla i det laget jag får vara med i så himla gulliga och de är kul och intressanta att prata med och så är de söta också, se bara på bilden!
Jag hinner snacka mer skit när det inte är mitt lag som spelar och det är ju kul på sitt sätt, jag skriver ju hela tiden annars och det blir stressigt ibland, men i deras lag har de en annan som skriver. Det var oerhört trångt inne på puben, de hade försökt få plats med alla som ville spela, men det är inte så lätt i de små lokalerna. Vårt bord trängdes med 2 andra bord och de spelare som satt omkring dem. Men vi hade lite tur med våra bordsgrannar, de var riktigt trevliga faktiskt trots att vi var tvungna att nästan klättra över dem för att komma fram och tillbaka ut och till toaletten. Medan våra quiz rättades stod jag ute och hade ett djupt snack med L som jobbar på puben och han försökte hjälpa mig att reda ut hur killar tänker. När inte ens killar vet hur killar tänker och vad saker och ting betyder, hur ska då vi tjejer kunna förstå? Kan de inte bara tala om vad de tycker och tänker? Varför en massa gissningslekar?

Sen när vi skulle gå så snackade jag först en stund med quizmaster som var lite trött just för dagen och sen gick jag P och B ut och snackade en stund medan jag rökte. Då kom våra bordsgrannar ut och en av killarna stannade och snackade lite med oss medan de andra gick hemåt. Han var trevlig och kul så jag och B stod kvar ett tag och snackade med honom och fick reda på att han bor i Glasgow men jobbar i Stockholm och lite annat, men sen blev vi kalla och gick åt skilda håll.

När jag kom hem åt jag lite edamamebönor till sen middag kan man väl nästan säga och tittade på nåt avsnitt av House. Sen visade det sig att jag och A och L varit på TV igen på måndagkvällen. Alla tycks ha sett mig på RAW både denna måndag och den innan. När de ser mig igen nästa måndag börjar de nog bli irriterade kan jag tro. Vi var ju bara där en kväll men de skulle använda inspelningen till 3 olika avsnitt av RAW.
Alla sa att jag var så snygg i TV så jag var tvungen att kolla på TV5 Play och jävlar alltså, det ser ut som om jag rullat ansiktet i flott, så mycket blänker jag.
L sa att i det här avsnittet var det dessutom en riktig närbild på mig och henne när André säger att han är singel. Vet inte om jag riktigt vågar titta på avsnittet, men jag vet ju att jag inte kommer att kunna låta bli.

Inga kommentarer: