fredag 28 juni 2013

Men det var ju tänkt att skydda dammsugaren

9/5 På torsdag morgon var jag tvungen att ta en migränspruta och det händer väldigt sällan nu för tiden. Jag var tvungen att vila på den så när jag vaknat till liv lite så åt jag en långsam frukost medan jag kämpade mot illamåendet och sen kom jag slutligen iväg till jobbet.
Efter jobbet åkte jag iväg till sopstationen och kastade lite grejer och så köpte jag lite skruv och beslag på Byggmax.
När jag kom hem bar in jag in en hel del av det som skulle in i förrådet men högen på verandan var fortfarande kvar.
Jag skruvade i stormhakar att ställa upp dörrarna med och så satte jag upp lite krokar och sånt också.
Synd att man inte kan ha det så där tomt, för då skulle det vara så städat och fint hela tiden. I den delen som nog är tänkt till vedförråd ställde jag in alla trädgårdsverktyg, gräsklippare och sånt.
Jag har ju förresten hittat min cykel igen för första gången på många år, nu ska jag försöka få iväg den på service så kanske jag kan cykla till jobbet när inte Turre är hemma. Jag köpte ju en särskild, ryggsäck/bur åt honom, men jag tror inte han kommer att uppskatta det och det går för långsamt om han ska springa själv..
När jag inte orkade mer så gick jag in och bakade bröd och muffins och tvättade en massa maskiner tvätt. Sen var precis allt tvättat och klart. Jag dammsög kaminen och jag hade den där "mellantunnan" och allt, ändå beckade dammsugare igen och sen sprutade det ut smått damm i hela huset och lade sig som ett täcke på precis allt, sen var det bara att torka. Jag vet inte vad man gör åt det, så känner jag mig själv rätt så blir det en ny dammsugare istället för att lösa problemet. Jag höll igång länge för på fredagen var vi lediga.


Inga kommentarer: