onsdag 19 juni 2013

Tror vi på att de haft samma meny sedan 1969?

Jag tycker att Keyes Billack är ett rätt kul namn
29/4 På måndagen avslutade jag arbetsdagen med att åka till Axfood för att köpa lite grejer till jobbet och då tog jag också chansen att handla lite till min egen Valborgsfest. Bilen blir alltid smockfull när man varit där.
På vägen hem hittade jag skylten på bilden, kanske är det bara jag som tycker att det är kul med namnet på lackverkstaden?
När jag spelade quiz på kvällen spelade jag med B och långa P och deras lag. Som vanligt hade vi riktigt trevligt. Det som är så trevligt med Tudor Arms är ju stämningen och jag har lärt känna flera av mina vänner där!
Jag åt en Seafood Salad och beställde en halv eftersom jag ju inte får i mig mycket alls just nu, men det var ändå ganska mycket för mycket för mig. Men jäklar vad den är god! De har väldigt bra mat på Tudor Arms, någon anställd sa att de haft samma meny sedan de öppnade 1969 och att de vet hur man tillagar det nu... Det är nog en liten överdrift eftersom jag faktiskt vet att de ändrat lite saker sedan jag började gå där för runt 8 år sedan.
Lagkompisarna G och B

Tudor Arms Seafood Salad

Jag och långa P

Inga kommentarer: