måndag 10 juni 2013

Det hotellet rekommenderas varmt! Hotel1Visby


8/4 På måndagen gick jag upp i ganska god tid och duschade och sen åt jag frukost i matsalen. Deras kaffemaskin gör verkligen gott kaffe, det är såna där "pods" som jag är skeptisk till, de är ju alldeles för dyra i min smak. Men som sagt, den här sorten var väldigt god i alla fall. Sen åkte jag på mitt möte och den snälla tjejen i receptionen sa att jag kunde behålla rummet hela eftermiddagen så jag behövde inte ens packa bilen och jag kände mig mindre stressad när jag visste att jag skulle få en chans att vila efter mötet eftersom jag kände att resan tagit en del av mina krafter.
Mötet gick bra och smarta som vi var mätte vi och testade hjälmar på de som hade jour först, för precis när vi var klara med dem så fick de larm och stack iväg med helikoptern på ett par minuter. Men eftersom jag kommit dit i ett skiftbyte där de kallat in även de som inte varit i tjänst före och efter så fick vi nästan alla huvuden mätta innan jag åkte därifrån. De sista kommer till oss istället.
När jag kom tillbaka till hotellet var jag helt slut och lade mig på sängen och somnade som en stock, man blir så trött när man inte mår bra.
Framåt eftermiddagen packade jag bilen och så gick jag och köpte ett fårskinn som var alldeles för dyrt (3500:-) men det var så stort och fint och jag har velat ha precis ett sånt i många år, så nu slog jag till.
Det gick smidigt att ta sig ombord på färjan och sen satte jag mig i min vilstol och tittade på några Vänner-avsnitt på surfplattan medan jag åt middag.
destination Gotland har den goda smaken att ge halv priset på en halv portion för GBP-opererade och det var hög kvalité på maten!
En riktigt vällagad lax med sås och potatis, mumsigt värre.
När jag kom in till Nynäshamn var det bara att skynda sig av färjan och åka in till stan och Tudor Arms för att spela quiz med laget.
De hade precis hunnit börja när jag dök upp strax efter 20 och vi blev återigen placerade så som vi varit hela denna säsong faktiskt. Dessutom hade vi förstås väldigt trevligt!

Inga kommentarer: