torsdag 27 juni 2013

Vilken jävla röra

7/5 På tisdagen när jag kom hem från jobbet visade det sig att killarna hade kommit jättelångt på förrådet! De hade också varit tvungna att köpa nytt golv. Reglarna och själva golvet var alldeles för klent för att hålla om det inte var riktigt uppbyggt under förrådet och frågan är hur länge det skulle ha hållt utan att ruttna om det faktiskt låg mot en plan yta. Eftersom vi bestämt att förrådet skulle stå ut över slänten så som det tidigare gjorde så kräver det ju ett stadigt golv. Killarna hade gjutit stadiga plintar på fredagen och nu såg det stadigt och bra ut med nya golvet. Jag gillar att J vet att jag vill ha det bra och tar initiativet att fixa så att det blir bra utan att fråga mig om varje liten del, även om det blir en större kostnad.
Jag var helt slut efter jobbet och lade mig att sova middag på soffan en stund, sen tittade jag på House och gjorde inte mycket alls, fast jag diskade och städade upp i köket i alla fall. G ringde och vi pratade rätt länge.
Jag hade problem med fiberuppkopplingen och internet ville inte fungera alls, det fungerade inte heller på mobiltelefonen av någon anledning. Det enda som fungerade var surfplattan.
trött, somnade på soffan, house, gjorde inte mycket alls, men diskade upp efter mig, pratade med garry i telefon rätt länge, problem med telefonen och fiber internet, surfplattan enda som gick att använda.
På baksidan av huset står en hel del av det som stod i det gamla förrådet och det ska bli skönt att ställa ni allt igen. Det står också grejer nedanför verandan, på verandan och inomhus. Jag gillar inte när det är rörigt så jag vill ha allt klart.

Inga kommentarer: