måndag 1 juli 2013

Då måste man nog byta dörren

10/5 På fredagen var jag väldigt deppig men såg till att göra lite nytta i alla fall. Jag var ju ledig och åkte iväg och köpte en ny dammsugare, jag orkar helt enkelt inte lägga ned jobb på den "gamla" trots att den bara är nåt år gammal. För mig är min tid värd mer helt enkelt.
När jag kom hem skruvade jag upp fler krokar och sånt på väggarna i förrådet och hängde upp grejer. Det blev väldigt snyggt och ordnat, men det är bara en tidsfråga tills det är rörigt igen eftersom det fortfarande är en hel del grejer som ska trängas in där.
När jag inte orkade mer i förrådet så gick jag in och fortsatte med att städa badrummet och sen dammsög jag huset och skurade golvet, så sen var det fint hemma.
Jag börjar redan fundera på vad nästa projekt hemma blir, det finns inte så mycket kvar att göra nu. Men huset och förrådet behöver målas, ytterdörren ska bytas och köket skall bytas ut helt och hållet också.
Husmålningen blir nog först, men sen byter jag nog ytterdörren ganska raskt, för den lär se ännu värre ut när resten av huset ser fräscht ut.


Inga kommentarer: