onsdag 10 juli 2013

Inget av mina lag dök upp men jag hade kul ändå


27/5 På måndagen var jag i kontakt med min husläkare och han har visserligen varit min läkare sen jag var 9 år gammal, men han kunde mitt personnummer utantill!
Min värk har blivit ännu värre och nu fick jag mer smärtstillande utskrivet medan vi försöker hitta orsaken. Men vi bestämde också att vi ska ta nya blodprover bland annat och han tog sig väldigt gott om tid med mig, jag var nog där i nästan en timme tror jag. Hur många läkare tar sig sån tid? Han skrev ut någon gammal typ av antidepressivt som visat sig vara mer effektivt mot långvarig värk än för depression, det ska vara väldigt effektivt sägs det, så nu håller vi tummarna.
Sen var jag nere på apoteket för att hämta min medicin och medan jag väntade på min tur så gick jag och tittade lite i hyllorna. Jag kan inte fatta att man fortfarande år 2013 säljer vaselin och marknadsför det som bra för huden! Jag vet inte hur det är med er, men ACO uppfattas som trovärdiga och bra, nästan som om det vore apoteket som tillverkade det. Vaselin är baserat på mineraloljor och kan bara lindra för stunden och torkar ut husen i längden. Nu för tiden är det ingen myt längre, det är bevisat. Ändå säljs väldigt många mineraloljeprodukter som välgörande, uppmjukande och återfuktande för huden, det är alltså ren och skör lögn och det är konstigt att konsumentverket tillåter det.
Jag fick jobba lite länge än vanligt för att komma ikapp efter läkarbesöket och sen var det bara att göra sig i ordning för att åka till Tudor Arms för att spela quiz.
Mitt extralag skulle inte vara komplett, B och långa-P som är de jag kände från början skulle inte vara där, det visste jag. Men de var rätt säkra på att G och F skulle vara där så jag åkte dit eftersom de sa att de skulle bli så glad om jag kom, jag var egentligen rätt trött.
Men när jag dök upp där så visade det sig att hela laget fattades. Men eftersom det är så trevlig stämning på Tudor Arms så var jag inte särskilt orolig, nåt lag hittar man väl oftast. Dessutom har jag träffat många av mina vänner där och kommer säkert att träffa fler!
Det slutade med att jag spelade med trippel-A, mina kompisar och deras kompis som också visade sig vara väldigt trevlig!
Vi hade riktigt kul, vann två bonusfrågor och skojade en massa med laget som satt bredvid oss.
Nu är jag uppe i 15 veckor utan cigaretter och jag måste erkänna att jag fortfarande har suget kvar ganska ofta, quiz night är ett sånt tillfälle.

Inga kommentarer: