onsdag 10 juli 2013

Linköping är fullt av häftiga pubar

30/5 På torsdagen var det återigen dags för en tur till Linköping. Syrran fick lämna sin nyckel till vår kompis E som hade bestämt sig för att komma till Stockholm en dag tidigare än tänkt och hon skulle ju bo hos mig. Eftersom hon kommer från Linköpingstrakten så blev det i stort sett så att vi bytte stad över natten.
På eftermiddagen så åkte jag från jobbet för att hämta vår samarbetspartner på det projektet och innan vi kom iväg tog vi en fika med hans chef med fru. Dessvärre är de väldigt trevliga så det är svårt att slita sig och vi kom iväg lite sent, precis i värsta rusningstrafiken. Ändå gick det relativt bra genom stan och rullade på.
I Nyköping mötte vi upp med Kustbevakningsflyget vid Max Hamburgare för att få med oss lite grejer att serva åt dem och sen körde vi vidare strax senare.
Den här gången bodde även jag på hotell och jag hade hittat ett sm låg centralt, inte så långt från Stortorget och domkyrkan. Hotellet och rummen var fina och det ingick en enkel middag i priset. Det visste vi inte när vi åkte ner tyvärr så vi hade börjat prata om att gå och äta på Texas Longhorn och sen när vi kom fram så var det det vi var sugna på. Det slutade alltså med att det var dit vi gick och åt. Det var bara några gator bort och tog inte mer än 5-10 minuter att gå i lugnt tempo.
Jag är uppenbarligen snyggare i Linköping än i Stockholm för vart vi än gick så fick jag uppskattande blickar! Man kanske skulle flytta? Stockholmarna är kanske bortskämda?
E smsade och sa att hon tagit sig in i huset ordentligt och gett Judas mat och vi gick och åt en god middag på Texas Longhorn.
Efter middagen var klockan redan 23 så vi var rätt trötta efter arbetsdagen och resan så vi bestämde att vi skulle gå direkt tillbaka till hotellet. Men på vägen tillbaka gick vi förbi en av de pubarna i Linköping som ser helt fantastisk ut från utsidan och vi kunde inte låta bli att gå in och den var minst lika fin från insidan, Horse and Hound heter den om ni vill ta er en titt.
Vi tog en liten drink och sen gick vi tillbaka till hotellet och sov.


Inga kommentarer: