fredag 2 augusti 2013

Produktiv fredag

31/5 På fredagen hade vi vårt möte i Linköping och sen åkte vi hem mot Stockholm. Ibland är man rysligt effektiv och det här var en sån dag så medan jag körde hemåt löste jag ett problem åt en kund. De behövde grejer väldigt fort och jag pratade med min leverantör i Belfast ett par gånger och kunden ett par gånger och sen lyckades jag lösa problemet. På vägen hem stannade vi på IKEA och jag köpte lite ramar och grejer. När jag kom hem fortsatte jag vara lika effektiv medan jag väntade på att E skulle komma hem. Hon hade bott hos mig kvällen innan när jag var i Linköping, vi hade på sätt och vis bytt plats eftersom hon bor i Linköpingstrakten.
Jag satte igång med att bära in alla grejer som var kvar på verandan in i förrådet och sen städade jag verandan och hängde upp den nya hängmattan. Det var soligt och varmt och äntligen var det läge att sätta fast bottenpluggen i badtunnan med silikonet jag köpt för över ett år sedan. När det härdat så städade jag tunnan och skurade den.
Jag stod och tittade på den nya gasolvärmaren en stund där den låg i sin låda och sen tog jag faktiskt tag i att montera den fast jag egentligen inte hade särskilt mycket energi kvar.
Sen monterade jag isär den gamla så att det skulle bli lättare att kasta den.
När jag kom in igen så satte jag upp den nya tavellisten bakom TV:n och ställde upp tavlorna jag skrivit ut bilder till. Det blev väldigt bra och jag måste erkänna att jag är stolt över mina bilder.
Framåt kvällen dök E upp och vi satt och snackade en stund innan vi gick och lade oss.
 

Inga kommentarer: