fredag 16 augusti 2013

När du minst väntar det

9/6 På söndagen vaknade jag 5 på morgonen av åska, det dundrade ordentligt kan jag lova. Frågan är väl om jag är extra säker bredvid kraftledningen eller om det är tvärtom?
Jag somnade om men vaknade än en gång av åskan vid 11.40 men gick inte upp förrän vid 12.30. När jag ätit frukost så fick jag ett anfall av energi och tog mig an att städa skafferiet. Sen fortsatte jag med att vika tvätt, torkad ytor, dammsuga och diska. Sen hörde B plötsligt av sig och undrade om jag hade tid att ses en kortis i stan?
Jag hoppade in i duschen och åkte in till Tudor Arms där jag åt middag, B skulle äta med dem han bodde hos under veckan så han tog bara en öl medan jag åt.
När det var dags för honom att ta sig till sin middag skjutsade jag honom till Slussen där han skulle ta en buss och sen åkte jag hem och fortsatte att jobba med att förbereda huset inför målningen av fasaden.
jag skruvade ned alla saker som satt uppe, blomlådor, husnummer och lyktor bland annat. Inte förrän vid 21 någon gång så var jag klar och kunde gå in och äntligen vila lite.

Inga kommentarer: