fredag 16 augusti 2013

Ibland när man tar en chans så vinner man


10/6 Under dagen på måndagen försökte jag med hjälp av mina kollegor komma fram till vilken färg jag vill ha på huset och på vägen hem från jobbet åkte jag och smygfotade de husen som jag verkligen gillar färgen på på mina föräldrars gata. Det är svårt att få rätt ljus på bilderna däremot så färgerna ser lite annorlunda ut på bild. Men det är ju faktiskt en sak man måste tänka på när man väljer färg, att färgen ser olika ut i olika ljus. Det enda jag vet säkert är att jag absolut inte vill ha en färg som får röd/rosastick eller grönstick i vissa ljus. Om det ska bli någon nyans så måste det i sånt fall bli blått. Ja, alltså, jag vill ha någon grå färg tror jag. Jag gillar de där moderna beige-grå färgerna men jag är rädd att de kommer att kännas omoderna om några år, grått känns inte som om det kan bli riktigt omodernt? Dessvärre hävdade målaren att vi missförstått varandra och att de inte alls skulle börja idag utan om typ två veckor. Jag blev rätt sur, jag blir väldigt stressad av att ha rörigt omkring mig och nu kommer större delen av sommaren att vara rörig och jag kan inte ens ha blommor och sånt förrän allt är klart...
På kvällen kunde jag inte bestämma mig om jag skulle åka till quiz eller inte, men sen messade B och sa att han skulle titta in på Tudor på kvällen och undrade om jag skulle vara där. Jag chansade och hoppades att något av mina extralag skulle vara på plats.
Ibland när man tar en chans så får man utdelning och båda mina extralag var faktiskt på plats och inte nog med det, jag fick dem att gå ihop i ett och samma lag!
Alla kom väldigt bra överens och vi hade både trevligt och gjorde bra ifrån oss. Tyvärr missade vi andra-placeringen med ett poäng.
När jag kom hem satte jag mig och jobbade en stund och avslutade inte jobbet förrän vid 1.




Inga kommentarer: