torsdag 15 augusti 2013

Killar kan man inte räkna med

7/6 På fredagen hade vi klämdag, det vill säga vi var lediga. Trots detta var jag tvungen att försöka fixa grejer åt en kund eftersom de hade panik. Men när jag försökte få tag i dem för att säga att min kollega M kunde hjälpa dem, ja då svarade de inte ens i telefon på en timme! Ibland blir man trött på såna som säger att det är bråttom och så stressar man för att de ska få det de vill ha och så försvinner de bara. Min kollega löste i alla fall problemet åt kunde i slutänden.
Själv tog jag tag i trädgårdsarbetet och klippte gräset. Eftersom solen sken tänkte jag att det var ett bra sätt att få lite solbränna, att klippa gräset i bara shorts och bikiniöverdel.
Jag försökte också fylla badtunnan under hela dagen, med hjälp av vattenspridaren och vattennivån började i alla fall att klättra uppåt.
Jag sopade stengången också fast det är verkligen ett evighetsjobb precis som verandan. Det är opraktiskt att ha fyra stora tallar precis invid huset.
Det sista som stått kvar ute efter att det nya förrådet blivit byggt blev nu inflyttat. När allt detta utomhusarbete var avklarat så fortsatte jag inne och tog hand om ett helt berg av tvätt och sen tog jag en paus i hängmattan och fick mig lite mer sol.
När solen gått ned bakom träden så tog jag en dusch och åkte och handlade, på Ica var det en hel driva snygga poliser som handlade bara lösgodis för hela slanten och jag kunder inte låta bli att kommentera det och fick ett svar att det var en av de få lagliga sakerna man kan gå på när man jobbar sent.
B som jag skulle träffat på kvällen lös med sin frånvaro och svarade inte på sms. Killar är verkligen inte att räkna med, sådär gör aldrig vi tjejer! Jag smsade också med kompisen J men både han och jag kom fram till att vi var för trötta för att ta tag i att umgås.
Efter att ha förberett kött, potatis och champinjoner till nästa dags kalas och skar det hembakade brödet och lagt det i frysen så satte jag mig i soffan och tittade på Narnia och fixade både finger- och tånaglar och lackade med mitt röda favoritlack.

Inga kommentarer: