fredag 2 augusti 2013

Vi kan leka tre

1/6 På lördagen åt vi frukost och sen åkte vi och hämtade släpet på jobbet. Det tog ett bra tag att få fast dragkroken så som det alltid tycks vara. Jag kommer inte ihåg från gång till gång hur den fungerar och även om jag gör det så är det rätt svårt och pluggen som sitter som skydd sitter stenhårt. Slutligen låg jag på marken med huvudet under bilen för att lyckas få till det och till slut så gick det. Vi åkte hem och fyllde släpet med sopor och böckerna jag bestämt att ge till Stadsmissionen.
När vi kom till Väsby Centrum så lastade jag boklådorna på pirran och började gå, det var jättetungt men lat som man är kämpar man ju hellre med något som är nästan omöjligt tungt än att gå två gånger. Man måste hålla ett stort tryck på handtagen för att hålla kärran rullande och så måste man ju få den att gå framåt också och ni ska ju inte tro att folk flyttar på sig, nej, de tycker att man ska gå runt dem istället för tvärtom eller så står de helt enkelt bara stilla och i vägen. Vi sprang på en gammal barndomskompis på Coops kiosk när vi gick in för att köpa glass, henne har jag inte sett på många år.
Vi hjälptes åt att tömma släpet på sopstationen och sen åkte vi till Ikea.
När vi kom hem var jag helt slut och försökte vila en stund, men jag somnade visserligen men vaknade av nåt ljud precis efter och sen kunde jag inte somna om igen.
Istället gick jag upp, duschade och gjorde mig i ordning. Jag bestämde mig för att ha mina Dr Martens och den gamla lackappan jag fått av Ju för några år sedan. E hade ingen snygg jacka med sig och jag kom på att jag hade en så gott som ny skinnjacka i garderoben som är jättesnygg men alldeles för stor för mig nu för tiden. När E testat den sa hon att jag inte skulle få tillbaka den, den var precis vad hon letat efter. Vi kom överens om ett pris och vi var båda nöjda och glada.
När vi kom till Dubliner så visade det sig vara så gott som tomt, men vi satte oss ute och åt middag och hade det bra och snackade skit. Vid strax efter 23 dök även A upp och vi hade trevligt ihop alla tre. Vår kompis M var där också och han är ju alltid kul, galen, men kul.
Vi kom hem vid 1.30 och E och Judas satt en stund i soffan och snackade och såg så himla vita ut!

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj då, så vita vi var vaktkatten Judas och jag! Tack igen för en mycket trevlig helg!!!