måndag 19 augusti 2013

Wow, allt-i-ett pasta




16/6 På söndagen när jag vaknade bakade jag ut frallorna, men jag delade helt enkelt degen på ett mjölat bord, med en degskrapa. Det fungerade bra och när frallorna var gräddade såg de nästan exakt ut som på bilden i ICA Buffé! Sen lagom tills frallorna var klara som kom J för att äta frukost med mig och vi hade en mysig söndag och pratade, åt frukost på nybakade frallor och drack gott te. Sen tog J med sig en påse frallor hem så att jag inte skulle få så mycket över.
Jag behövde göra av med ganska mycket i kylskåpet så till tidig middag åt jag Eggs Benedict med hårdstekt bacon vid sidan om och sen gjorde jag en allt-i-ett pasta som jag sett på Facebook som någon av mina amerikanska vänner hade postat.
Det fungerade jättebra och var jätteenkelt!
Man slänger helt enkelt i allt i en kastrull och sjuder det tills pastan är klar. Jag hade pasta, hackad lök, hackad vitlök, krossad tomat, tomatpuré och kryddor i det och sen vips så var det färdigt!
Det blev lite hetta i det för jag hade lite chili i som det stod i receptet, men kanske tog jag lite väl mycket fast jag tyckte att jag var försiktig.
Jag borstade Judas också och som vanligt hade jag nästan kunnat tova ihop en helt ny katt av det jag borstade bort...
På kvällen tittade jag på "Mitt liv som död" och gjorde en kall tonfiskröra att ha i kylskåpet under veckan som kom.






Inga kommentarer: