måndag 26 augusti 2013

Mamma och pappa älskar min fiskgryta

20/6 På torsdagen blev jag kvar rätt länge på jobbet, det var bara jag och P kvar så när vi låste och larmade så skjutsade jag ned honom till stationen innan jag åkte till Ica för att handla lite. När jag handlat insåg jag att jag inte hade min telefon så det var bara att åka tillbaka till jobbet för att hämta den... Men den fanns inte där! Efter lite panik och letande tittade jag i fleecejackan jag haft på mig tidigare och se där!, den var i fickan på den.
När jag kom hem fick jag ett sånt där ryck där jag fixar och donar en massa och bestämde mig för att göra kyl- och frystömning. Alltså gjorde jag min egenkomponerade fiskgryta som jag hittade på för några år sedan när jag också försökte tömma kylen och frysen, det blev så gott att jag skrev ned receptet och sedan dess har jag gjort den flera gånger. Den första gången då jag kom komponerade ihop den så hade jag bjudit hem mamma och pappa på en enkel vardagsmiddag och de tyckte att det var så gott att de påstod att det var det bästa de ätit!
Jag visste ju att de var väldigt upptagna med förberedelser inför midsommar dagen efter så jag bjöd in dem än en gång och gjorde fiskgrytan.
När mamma och pappa ätit en snabb middag och åkt hem igen för att ordna inför morgondagen så gjorde jag pannbrödsdeg, deg till de magiska sommarfrallorna och en kladdkaka med marschmallows på och i.

Inga kommentarer: