måndag 8 juli 2013

Jag är en minoritet

22/5 På onsdagen var det dags för möte på Kustbevakningen på Skavsta och jag hämtade upp kollegan O på vägen dit eftersom han bor söder om stan.
Mötet tog hela dagen och var väldigt intressant och som vanligt var jag minoritet, den enda tjejen. Jag och en massa killar. Jag har inga problem med det och de flesta killar tycks inte ha det heller.
Vi pratade mest om olika utsläpp i Östersjön och vad vi gör för att stoppa det och vad vi kan göra i framtiden. Tack vare den svenska kustbevakningen görs inga regelrätta utsläpp av mineralolja i Östersjön längre, tanken är nu att begränsa även andra utsläpp.
De har riktigt bra lunch på flygplatsen där faktiskt och jag borde använda deras mat som inspiration mer.
På hemvägen stannade jag och handlade lite och köpte löjligt dyr färskpotatis, det är sånt man kan göra när man är ensam. Det spelar ingen roll om potatisen kostar 99:- / kg om man inte äter för mer än 40:- i alla fall och det räcker många måltider dessutom.
jag köpte också Abbas sommarsmak av sill, Ingefära och Lime och den visade sig vara riktigt god faktiskt och det trodde jag inte att det skulle vara. Jag gillar sill, ingefära och lime, men tillsammans låter det lite fel.
Jag gjorde en varm sallad också att ha till lunch och så tjuvsmakade jag på den också.
Det är alltså svamp, majs, tomatsås, kronärtkocka, skinka, jalapenos och så ost uppepå. Man ställer in den i ugnen tills osten är smält och resten varmt. Det är alltså i stort sett pizza utan deg.
Jag var fruktansvärt trött på kvällen, så blir det när man kör och sitter i möte hela dagen.





Inga kommentarer: