måndag 18 februari 2013

Sånt man inte får skratta åt är roligast


12/2 På fettisdagen fortsatte stressen på jobbet, jag visste att det var min sista dag på kontoret för veckan och sen är det ju bara månad kvar innan det är dags för semester. På vägen åkte jag förbi konditoriet och hämtade semlor som kollegan P beställt till alla på jobbet. Jag köpte 7 stycken extra att ta med till kompisen H och hennes familj till kvällen. Jag tänkte att de nog skulle klara sig i en kall bil över dagen.
Mötet för onsdagen blev nästan inställt på eftermiddagen men jag lyckades få till det i slutänden. Det är visserligen stressigt den här veckan men det blir ännu värre om inte detta blir gjort.
I sista stund innan jag var tvungen att åka mot Linköping så blev också mötet för fredagen i London klart och bokat, så i bilen på väg mot Järfälla för att hämta A som skulle med ned till Linköping, så ringde jag och bekräftade min flight på fredagsmorgonen. Jag hade stresspuls i magen en bra stund, men sen inser man efter en stund att man inte kan göra allt på en gång och så lugnar man ned sig.
Jag hämtade upp A på hans jobb vid 17 och strax innan jag skulle gå in så ringde en engelsk leverantör och jag kände stressen krypa sig på igen, hur ska jag hinna med allt innan jag åker?
Vi åkte söderut och det märktes ju inte alls eftersom det var snöstorm hela vägen. Emellanåt såg jag inte riktigt var vägen gick och det var lite läskigt faktiskt. Det tog ändå inte så särskilt mycket längre tid, lite drygt en halvtimme extra blev det nog ungefär.
Jag lämnade A på hotellet i Linköping och sen åkte jag ut mot Nykil och familjen J.
Jag hittade faktiskt rätt direkt, men som vanligt höll jag på att köra förbi infarten till huset, jag tror alltid att den är mittemot stallet.
Medan H lagade tacos jobbade jag lite till och bokade hotell i London och sen började resten av familjen komma hem från sina aktiviteter och så åt vi middag.
Jag är ofta glad och ler, men skrattar gör jag allt för sällan, men är det några som ofta får mig att skratta så är det denna familj. De är bara så varma, öppna och glada. De är helt enkelt helt underbara allihopa!
Jag och yngsta dottern I (12 år) fick ett hysteriskt skrattanfall till ett totalt Icke-PK skämt när vi tittade på mina foton på min "tablet" , det var just därför vi skrattade så hysteriskt. Till slut hade vi svårt att få luft och på mig rann tårarna. Efter tacos åt vi semlor men vi var för mätta de flesta av oss så det var inte så gott och det märktes på smaken att de stått sedan morgonen.
Eftersom I och jag tittat på mina favoritbilder som jag lagt på surfplattan så ville de andra se också och sen fick jag en massa snälla kommentarer om mina bilder och vi spekulerade i hurvida de går att sälja eller inte och i sånt fall hur och i vilket format...?

Jag brukar få ta I's rum när jag bor över och hon tipsade mig om att ta en titt på väggarna. Se där! Mina hästar var ju på hennes väggar. Den med sto och föl är ju min gamla Gullan med sonen Grip, 4 veckor gammal.
Den andra är på Grip när han är runt 6-8 månader.
När jag väl kom i säng vid 1 ungefär så var jag helt övertrött men kunde inte somna och till slut var jag tvungen att ta en insomningstablett trots att jag sällan behöver det när jag sover borta.



 semlor, tittade på bilder, fick skrattanfall med ida, kunde inte sova

Inga kommentarer: