måndag 4 februari 2013

Man beter sig väl inte hur som helst?

25/1 Fredagen kom inte en dag för tidigt. På jobbet hade jag min kontorsvärme på 27 grader men jag förs ändå... och med kylan kommer värken.
Lite av värken fick jag hjälp att bli av med då jag gick till naprapaten och han knäckte och fixade min rygg och nacke.
Jag åkte förbi Ica igen eftersom jag glömt lite grejer. Jag kunde inte låta bli att köpa en av deras jättefina räkmackor fast de är jättedyra (99:-) Jag vet inte varför jag gör det, jag äter ju inte ens upp mackan utan bara räkorna och grönsakerna, borde vara mycket billigare och kanske godare att göra en egen sallad?
Framåt kvällen lämnade jag Turre till mamma och pappa och så åkte jag in till Tudor Arms för att möta upp A. Vi beställde mat och fick till slut sittplatser vid kanten av ett bord där det satt ett par killar. När de vid grannbordet skulle gå frågade vi om de skulle gå och om vi kunde ta deras bord. Medan vi frågar så är det en tjej som springer fram till bordet bakom tjejerna och tränger sig in och sätter sig på bänken. Sen flinar hon åt oss och säger: -Ni får vara snabbare!
Sånt händer bara inte på Tudor och det är så uppenbart att de inte hör hemma där. Men eftersom man inte heller ställer till bråk på Tudor och jag och A hör hemma där, så skakade vi surt på huvudet och kommenterade bara att man inte beter sig så och sen sket vi i det.
En stund innan Tudor stängde åkte vi vidare till Dubliner och där träffade vi några kompisar av en tillfällighet och vi hade rätt trevligt.
Vid 1 ungefär så orkade vi inte mer och åkte hemåt.
A bor i Rimbo så hon skulle bo över hos mig så vi åkte och hämtade Turre hos mamma och satte oss där en stund innan vi åkte hem och tog en kopp te och jag åt lite av räkmackan som var kvar.
Vi kom i säng vid 4.

Inga kommentarer: