måndag 4 februari 2013

Man gör som man är van

23/1 På onsdagen var vi på ett viktigt möte med kunder i stan. Det är en stor, viktig kund men jag och min kollega J blev väl mottagna och det var både ett bra och trevlig möte. Några av dessa människor känner vi rätt väl och min kollega J har till och med jobbat där i 15 år innan han kom tillbaka till oss.
Det var ett så pass bra möte att vi faktiskt kom därifrån mycket senare än vi väntat oss, vi kom inte tillbaka till kontoret förrän vid 16.30 eller nåt för vi hamnade i eftermiddagsköerna ut från Stockholm.
När jag kom hem gjorde jag varma mackor eftersom jag behövde använda baconet jag tinat. Jag gör så som mamma gjorde när vi var barn. Man lägger baconskivor på formbröd och sen ställer man in dem i ugnen en stund för att grädda brödet och baconet lite, sen lägger man på tomater och ost och ställer in dem en stund till.
Det blev väldigt gott och jag åt mer än vanligt, inte bra att min hunger och aptit kommit tillbaka med besked, jag har redan börja gå upp de kilona jag gått ned sedan oktober och ändå äter jag bara mer än då, inte mycket...

Inga kommentarer: