tisdag 12 februari 2013

Och vi var nästan i tid faktiskt...

9/2 På lördagen vaknade jag tidigare än jag egentligen ville och jag tvättade lite till och sen städade jag korgarna jag har i badrummet. Det är svårt att få dem prydliga, det är helt enkelt för mycket i dem. Jag är en riktig hamster, jag gillar verkligen inte att få slut på tvål, schampo, tandkräm och sånt, så jag handlar en massa åt gången, ofta i London eftersom det är billigare där. Men sen måste man ju förvara allt detta någonstans och det är svårt i ett så litet badrum som jag har. Sen om man dessutom har svårt att sluta köpa smink och sen sparar allt det man köper, då glömmer man till och med vad man har och det blir liggande.
Lite bättre blev det i alla fall och vissa saker lyckades jag kasta, men mycket var det inte.
Jag borstade katten och hunden och klippte klorna på mig själv och hunden, sen var vi renoverade hela bunten.
Framåt eftermiddagen blev jag lite hungrig och gjorde ännu en skafferitömning då jag gjorde äggröra med lite skinka, ost, champinjoner och lök som jag hade i gömmorna. Det verkar som om jag börjar lära mig hur man gör äggröra, även denna gång så blev det helt okey faktiskt!
I min senaste filmorder hade jag beställt Narnia 3 så den tittade jag på och sen gjorde jag mig i ordning för att möta upp A i stan vid 22.
Vi var båda nästan i tid vilket är värt ett kors i taket och jag hade precis hittat parkering och gått till tunnelbaneuppgången då A kom med tåget. Sen tog vi en promenad till Wirströms, en Irländsk pub i Gamla Stan. Varför en Irländsk pub heter Wirströms det har jag ingen aning om.
Det var packat med folk och vi tog oss med stor svårighet in, sen gav vi upp direkt och pressade oss tillbaka ut. Det var en massa turister och stammisar men inte plats att ens stå bekvämt.
Vi fortsatte gatan ned och gick in på O'Connells istället och där fanns det plats att stå vid baren utan att behöva trängas och de hade bra livemusik också. Vi stannade kvar där ett tag och jag tog en cola, sen fortsatte vi nedåt gatan igen och gick in på The Liffey. Där träffade vi lite folk vi kände och även där var det bra livemusik, men slutligen bestämde vi oss för att åka vidare till The Dubliner.
Även där hittade vi folk vi kände och jag vet inte, jag känner mig mer hemma och avslappnad där, men just denna dag var det lite skumt folk där faktiskt.
Vi hade i alla fall trevligt men sen började jag bli riktigt sliten så vid strax före 2 åkte jag hemåt.
Jag hade ju inte ätit middag eftersom jag inte var hungrig på kvällen för att jag blev så bekvämt mätt på äggröran vid 14.30. Men nu när jag kom hem var jag hungrig så jag tog en macka och te och kom i säng vid 4 ungefär.
Bara nån timme efter att jag somnat vaknade jag av att jag hade oerhört ont i magen och så hjöll det på en stor del av natten/morgonen, jag vaknade emellanåt och kved av smärta men sen gick det över och jag somnade om, sen samma sak igen.

Inga kommentarer: