torsdag 5 juli 2012

Stora krafter i rörelse



3/7 På tisdagen var det förvirring på jobbet. En av lagerhyllorna på övervåningen hade gått igenom golvet. Jag hade uttryckt oro för detta när det planet byggdes och dessutom verkar det opraktiskt att ha tunga grejer på andra våningen utan hiss...
Det har räknats på detta och snickaren sa att det skulle håll, men väv är tungt och det fungerade inte. Brorsans tak i kontoret är det en stor spricka i, tur att han inte fick en lagerhylla i huvudet.
Senare ringde jag Quiz-L och frågade om hon ville leka på kvällen och grilla kanske?
När jag ringde var jag på väg till Solna och Axfood för att handla till jobbet och jag hittade en fin, fryst rostbiff så den köpte jag åt oss eftersom hon sa ja.
Jag köpte några enormt stora champinjoner också och så aubergine förstås.
När jag kom hem satte jag igång en maskin tvätt och en stund senare tände jag grillen. L verkade sen och till slut blev jag till och med orolig men sen dök hon upp och då var rostbiffen på god väg. Tyvärr blev den seg av någon anledning, kanske för att jag skar den på fel ledd?
Vi satt i alla fall och snackade skit på verandan i några timmar och sen gick vi in och tittade på film, L valde Catch and release och det är ett bra val, den är väldigt söt tycker jag.

Inga kommentarer: