tisdag 31 juli 2012

Är huvudet dumt får kroppen lida


24/7 På tisdag morgon vid 3.15 ungefär, innan jag somnade alltså, så insåg jag att det var över 18 grader ute fortfarande! Betyder det att vi fick sommar i år även om den blir kort?
När jag väl kom upp senare på dagen så skulle jag göra mig frukost och hällde kokande vatten i mitt teglas och gick för att sätta mig i soffan. På vägen dit sträckte jag mig för att tända i taket och tippade väl glaset för det brände till av bara fan i tummen och jag kunde ju inte släpp glaset mitt på golvet så jag tog några steg och ställde ned det på bordet och sen sprang jag till köket och kylde med kallt vatten. Jävlar vad det sved!
Någon timme senare var det en enorm blåsa på tummen och det gjorde fortfarande ont, men skam den som ger sig. Jag tejpade över blåsan med ett stort plåster och gick ut för att försöka få igång en gräsklippare.
Jag hällde en massa olja ur den nya klipparen och startade den sedan. Det bolmade liksom tidigare men efter en stund tunnades röken ur och motorn började stabilisera sig.
Slutligen kunde jag faktiskt klippa gräsmattan, men den var nu så lång och tät att jag fick stanna hela tiden för att tömma klippbehållaren på gräs och kottar.
Slutligen var det bara gräset under den kapade veden som inte var klippt och jag hade ingenstans att stapla den. Jag åkte till jobbet för att skicka iväg en offert och lite annat och när jag ändå var där tog jag med mig en gammal pall hem.
Sen staplade jag det sista av veden. Det ser inte ut att vara så mycket, men det tog över en timme att stapla det sista och det var ju bara den sista hälften.
På kvällen/natten gav jag upp mitt TV-tittande och läste vidare i min bok, jag läser just nu om Harry Potter-böckerna. Jag kunde inte sluta läa trots att jag ju vet precis vad som händer och jag släckte inte lampan förrän vid 8.30 och sen somnade jag inte direkt,så jag somnade nog inte före klockan 9 på morgonen i alla fall.

Inga kommentarer: