måndag 9 juli 2012

A wish will be fulfilled soon




5/7 På torsdagen duschade jag det första jag gjorde när jag gick upp, jag duschar hellre på kvällen men ville vara fräsch när jag skulle resa. Sen var det full rulle på jobbet och stressigt som sjutton. Men i slutänden var allt gjort och jag kom iväg från jobbet 20 minuter sent. Fast jag hade ju tagit i lite i planeringen så när syrran och systerdottern kom för att hämta mig strax före 17 så var jag ändå inte så stressad. När vi kom till Arlanda gick det kvickt att checka in väskorna och komma genom säkerhetskontrollen och sen handlade vi parfym till syrran och strax senare var det dags att boarda.
Vid 18.35 var vi iväg och det var exakt i tid.
Vi somnade nog till en stund men sen snackade vi och tittade på bilder i min telefon och vid 20 lokal tid landade vi. Vi tog tunnelbanan in till London och fnissade som vanligt när vi åkte förbi Ealing, kolla Bridget Jones dagbok för att förstå varför.
När vi kom till hotellet visade det sig att de gett oss ett rum med en väldigt liten säng, den var nog runt 140 max, så efter lite fixande fram och tillbaka fick vi gå och kika på ett rökarrum för att se om vi hellre ville ha det. Det luktade ganska illa och inpyrt men vi var överrens om att den stora, stora sängen, microvågsugnen och kylskåpet var värt det, så vi flyttade våra väskor från det första rummet till det andra.
Redan vid det här laget kunde L inte sluta förundras om hur trevliga engelsmän är. De hjälper en tillrätta och med ett vänligt leende och ett trevligt ord på vägen.
Sen gick vi raka vägen till China Town för att äta och jag fick äntligen min efterlängtade Won Ton Noodle Soup!
L valde kyckling Satay och var inte jättenöjd, det var inga jordnötsbitar i och den var för stark för hennes smak. För mig gjorde det ju saken bättre eftersom jag inte tyckte att det smakade jordnötter om den alls.
Vi fick Fortune Cookies efter maten, det är nytt där, det har jag aldrig fått tidigare. Sanningen att säga har jag bara fått en enda sån tidigare och det var i Kalifornien.
Vi kom tillbaka till rummet strax efter midnatt och somnade ovaggade.

Inga kommentarer: