måndag 23 juli 2012

Nice beaver



19/7 På torsdagen mötte jag upp med kollegan J på jobbet, tanken var att vi skulle få iväg en viktig leverans.
Först hjälptes vi åt med att kontrollera och modifiera grejerna och sen fortsatte han med det medan jag förbredde själva leveransen med papper och grejer.
Jag hade också 4 andra leveranser som jag till viss del förberett dagen innan men inte kunnat slutföra eftersom inget tycks fungera på ett kontor när det är sommarstängt. Jag kunde inte logga in på de datorer jag behövde, en skrivare var paj och nycklarna passade inte i de dörrar de skulle passa i. Nu fick jag i alla fall klart allt och lyckades till och med få iväg fakturorna innan jag åkte hemåt, mycket nöjd med mig själv och J och nu kunde jag äntligen få riktig semester med gott samvete när jag visste att kunderna fått sina grejer.
När jag kom hem satte jag mig i godan ro på verandan i solen med en iskaffe och bara njöt av att ha så gott samvete, jag kände hur stressen över leveransen rann av mig.
 Framåt kvällen åkte jag till Bockholmen för att äta grillbuffé med L och hennes kompis J. De tar 195:- för grillbuffé och den håller rätt hög kvalité faktiskt. 4 olika sorters kött, en sorts korv, många olika grönsaker och sallad och två olika sorters potatis och flera såser också.
Vi hade väldigt trevligt, på vägen tillbaka till bilen såg vi faktiskt en bäver som simmade i vattnet under bron och sen åkte vi hemåt. Jag skjutsade hem L och sen åkte jag förbi kusinen på vägen hem så jag gick in och sa hej. Jag fick en kopp te och pratade en stund med henne och pojkvännen och sen åkte jag hemåt.
Innan jag kom i säng fixade jag naglarna, den här gången blev det riktigt bra faktiskt och jag pajade det inte.

Inga kommentarer: