lördag 21 juli 2012

Så var det bara jag


9/7 På måndagen var vi tvungna att gå upp i vettig tid eftersom L skulle åka hem.
Vi hade bestämt oss för att äta på vårt favoritställe en sista gång innan vi skulle åka hemåt så vi gick tillbaka till Balans i Soho.
L tog med sig sin packade väska som var löjligt liten men nu packade till bristningsgränsen med saker vi handlat, mest till syrran.
L var snäll och tog French Toast med jordgubbar oh banan till frukost eftersom jag ville smaka på dem men inte kan äta sött till frukost. Själv valde jag en Eggs Bendict med rökt lax.
De fattiga riddarna var inte så särskilt goda faktiskt och var tydligen väldigt mättande för L orkade inte äta upp allt.
Vid 10.30 lämnade jag av L vid spärrarna till tunnelbanan efter att vi dubbelkollat att hennes kort skulle räcka ända fram till Heathrow.
Det kändes tomt och konstigt att gå tillbaka till hotellet ensam och trots att jag vet att hon är "street smart" och intelligent så var jag förstås lite orolig. Men själv åkte jag till Barcelona ensam när jag var bara 16 år! Jag skulle förstås bo hos en äldre vän och Ju kom efter nästa dag. Men reste gjorde jag ensam och jag var inte alls lika berest som L är.
När jag kom tillbaka till hotellet var rummet inte städat ännu och jag tog min dator och gick ned till receptionen och jobbade så länge.
När datorbatteriet tagit slut gick jag upp till rummet och nu var det städat. Resten av dagen satt jag och jobbade från rummet.
Bara någon timme efter att L åkt fick jag ett sms där hon ondgjorde sig över hur tafatta människor är i säkerhetskontrollen och hur hon fått vänta på en massa folk som inte vet hur de ska göra.
Senare på eftermiddagen fick jag besked att hon var framme på Arlanda och sen kunde jag slappna av.
På kvällen gjorde jag mig i ordning för att gå ut och träffa en blind date och vi tog en drink och hade rätt kul men ingen av oss var nog särskilt intresserad, inte jag i alla fall. Men han var trevligt sällskap.
Sen gick jag till Boots och handlade och så köpt jag mat i China Town och gick tillbaka till rummet och åt och läste lite. Sen gick jag och lade mig, det skulle bli en lång dag på tisdagen.

Inga kommentarer: