lördag 21 juli 2012

Kanske lika bra att lära sig både och?


11/7 På onsdagen åke jag till mässan lite senare eftersom jag fått gjort det mesta av det jag skulle göra. Jag jobbade vidare med att få till ett möte med några som pappa ville att jag skulle prata med och jag hovrade runt deras monter i flera timmar utan att försöka se för misstänkt ut. Ändå fick jag aldrig tag i tjejen som jag skulle prata med.
Jag sprang på före detta kollegan C både dagen innan och denna. Det är underligt att man faktiskt springer på dem man känner trots att mässan är så stor.
Jag sprang också på P's amerikanska kollega J och vi bestämde oss för att äta lunch tillsammans.
Vi tog oss till den stora caféterian och plötsligt tyckte jag att jag såg S som jag och M pratat om på middagen kvällen innan. Det var ganska mörkt i restaurangen och han satt i ett hörn så jag blev plötsligt osäker, men när han såg mig ställde han sig upp och det visade sig alltså vara S som jag inte sett på 3-4 år.
Han satt med sina före detta kollegor och vi hälsade lite snabbt och jag ville gärna prata lite med honom men var tvungen att ursäkta mig och springa ikapp J för att ät lunch.
Efter en trevlig lunch gick vi åt varsitt håll och jag gick till MB's monter för att se om min kompis P dykt upp än. P var där och sa med ett leeende: -Kom in i vårt mötesrum, S sitter där inne...
Kul att jag fick en chans att prata med dem en liten stund, men sen dök en till kille upp och de skulle ha ett möte så jag ursäktade mig och sa att vi skulle ses senare på drinkar med föreningen.
På eftermiddagen gick jag tillbaka till montern så som P bett mig och när han inte var riktigt klar att gå vidare så gick jag till en grannmonter där jag såg en av killarna i vår styrelse.
Vi satt och pratade en stund och sen kom en till av styrelsemedlemmarna och en började vi traska mot en annan monter dit vi blivit bjudna.
Efter en snabb öl i den montern var det nu dags att röra sig ned mot "chaleten" där vi skulle träffas för drinkar.
Vi hade ett par trevliga timmar där och jag pratade med folk jag inte sett på ett tag också. Sen gjorde jag och S sällskap till bussarna och så åkte jag tillbaka mot London.
Jag kom tillbaka och var helt slut men väntade på besked om var vi skulle träffas för middag jag och ett par styrelsemedlemmar som också bodde i London snarare än Farnborough.
När jag fick besked om var vi skulle träffas hade jag 30 minuter att ta mig dit, det var rätt lång bit med tunnelbanan och jag kom nästan 30 minuter sent. Men eftersom de inte gett mig tillräckligt med tid och dessutom varit sena själva så var de helt obekymrade om det.
Det var jag och två killar från styrelsen och en kille som jobbar för en av dem.
Vi hade en väldigt trevlig middag, restaurangen var Fransk och hette The Bleeding Heart och maten var jättefin.
Jag beställde råbiff till förrätt och riktigt blodig biff till varmrätt... nåja, gott var det i alla fall.
Vi fick också en aptitretare före maten, en cocktailtomat med laxmousse, det var också gott, men litet. Vi skattade en hel del, särskilt när jag visade bilden jag tagit på en skylt på väg från tunnelbanan till restaurangen, vad tyckte ni om den?
När vi kom ut regnade det igen och vi följdes åt mot tunnelbanan och sen skiljdes vi åt där och jag åkte hemåt till mitt hotell.

Inga kommentarer: