tisdag 31 juli 2012

Helrenovering av hunden

26/7 På torsdagen hade jag funderat på att åka till Fjordhäst-SM, men energin tog liksom slut och jag var för matt för att skynda mig att packa och fixa. Istället satte jag mig och hade riktig semester på verandan, med en iskaffe och bok i solen och sen flyttade jag inte på mig på flera timmar.
Men sen satte jag igång och göra lite nytta i alla fall. Jag borstade Turre och klippte klorna på honom och som vanligt stod ju Judas på kö så jag borstade honom med. Sen tvättade jag Turre och satte igång en maskin tvätt och sen gick jag rätt ut på verandan och satte mig igen!
Framåt kvällen satte jag faktiskt igång med packningen och fick klart det mesta, men det är svårt att packa för 3 dagar som mestadels spenderas ute. Jag är ju så frusen att jag måste ha med extra kläder ifall det blir kallt.
Till middag kokade jag lite hemodlad potatis och så stekte jag en bit laxfilé och så åt jag det med Hollandaisesås och cocktailtomater.
Tanken var att lägga sig tidigt men så blev det inte, jag fortsatte att läsa i min bok och somnade inte förrän vid 5 på morgonen.

Inga kommentarer: