torsdag 4 oktober 2012

Och sen bytte jag plötsligt te


23/9 På söndagen gjorde jag en riktig frukost med tekaka med ost och gurka och till och med ett kokt ägg.
Jag byter ju mina vanor lite då och då, det dyker plötsligt upp nya bara sådär. Förr drack jag ju bara Earl Grey te från Harrods, nummer 42. Nu dricker jag bara Liptons Gröna Citruste. Jag har ingen aning om varför det blir såhär, men det är bara att acceptera. Dessutom finns det en regel i mitt liv som säger: -Alltid te till macka, aldrig kaffe.
Senare på dagen är det kaffe för hela slanten om det inte blir kvällsmacka med te till middag.
På lördagen hade Turre åkt med mamma och pappa till Jämtland och det är alltid skönt med lite hundledigt och att slippa dåligt samvete när man gör något där han inte kan vara med.

Jag fixade och donade lite i huset och sen åkte jag för att träffa kompisen S som skulle fixa mitt hår. Det var inte en dag för tidigt, håret är så mörkt att det ser flottigt ut hela tiden och jag ser tröttare ut tycker jag. Jag trivs bättre i ljust hår. Se vad mörkt håret är, det är ju på gränsen till brunt...
Trots att S är min kompis och det är hon som gör jobbet så blir jag rastlös och kan inte riktigt sitta still så länge. Dessutom är man ju lagom snygg under tiden med en massa folie i skallen.
Vi blev lite sena och vid strax efter 18 åkte jag kvickt hemåt och hämtade upp K för att åka till Ikea.
Sen handlade vi där, mest hon eftersom hon ska flytta om en vecka och behöver en massa saker.
När hon fick höra att Ikea ger pengar till välgörande ändamål när Ikea Family kortet dras, så blev hon genast medlem.
Vi köpte en hamburgare till mig på Max på vägen hem, K hade ätit innan jag hämtade henne.
När vi kom hem gick K och lade sig nästan direkt och jag satte igång med att "smälta" all svamp och koka av vätskan och så kokade jag broccoli och blomkål vid sidan av för att göra soppa av. Men sen när jag mixade kålen så blev det för vattnigt och det blev liksom aldrig riktigt bra.

Inga kommentarer: