torsdag 4 oktober 2012

Lugn och fin utanpå men bubblar inuti

24/9 På måndagen såg jag fräschare ut tycker jag, med mitt ljusare hår. Men inuti kändes det inte alls lika bra. På eftermiddagen fick jag plötsligt ångest och förstod inte alls varför. Jag hade fått det på söndagen också och jag är inte en sån som går omkring och har ångest utan någon anledning. Jag hade visserligen lite saker som inte riktigt gick min väg på jobbet, men egentligen inget som jag normalt skulle bli uppjagad av.
När jag kom hem försökte jag vila en stund för att komma ifrån den där känslan men det gick inte alls. Så till slut gick jag upp och lockade håret som terapi och se, det fungerade faktiskt!
Jag bestämde mig för att prova att dra ned på mitt levaxin ett par dagar och se vad som händer.
Framåt kvällen var det äntligen dags för quiz igen, trots att det inte var jämn vecka och vi normalt spelar jämna veckor , så hade vi bestämt att vi skulle spela nu när det varit så länge sedan.
Jag var på plats i tid, men jag var också den enda. De andra droppade dock in vartefter och till slut var vi fullt lag och hade väldigt kul nu när vi äntligen fick ses igen.
P hade också kommit fast han var tvungen att gå upp klockan 4 nästa morgon, det är starkt gjort för laget tycker jag.
Det kändes som om det gick rätt dåligt så L och L åkte hem när vi var klara och väntade inte på resultatet. Men det visade sig att vi faktiskt lyckats knipa en andraplats och det koras ju bara första, andra och sista plats så en andra är väldigt bra. Om vi lyssnat på dem som var säkra på andra svar än vi angett så hade vi faktiskt vunnit. Men vi har en regel som säger att om någon framhärdar på ett annat svar än de andra i laget så har de veto och kan ändra på papperet. Men har de fel så får de en straff-bok, Dan Browns Änglar och demoner...
Mest för att P var den som först skulle straffas och han avskyr allt vad Dan Brown heter... Nu ska egentligen både L och E ha varsin bok, men P verkar ha gömt den hemma hos sig för vi har inte sett den sedan han fick den.
Jag bokade bord till veckan efter och till två veckor efter det, jag vet att de andra glömmer annars och jag är inte på plats nästa måndag.

Inga kommentarer: