måndag 12 december 2011

Vi är så fotogeniska

Jag gick upp strax före 12 på lördagen och satte på ringsignalen på telefonen och strax senare ringde P och sa att jag inte behövde hämta henne senare på kvällen när vi skulle till kusinen på middag. Hon hade nämligen blivit ordentligt förkyld och skulle komma på middagen men kunde inte följa med ut efteråt. När jag släppte ut Turre hittade jag varorna som grannflickan lämnat på min trapp så som vi kommit överrens om, fin, fina saker från WWF, äggkoppar och tekule-skål. Jag blev jättenöjd faktiskt och två äggkoppar och en teskål kostade 148:-, det tycker jag är överkomligt.
Jag vet inte säkert vad som gjorde att jag blev så pass sen som jag blev senare på eftermiddagen, men jag fick stressa för att hinna duscha  och sen lämna Turre hos pappa. När jag var på väg in till deras hus mötte jag pappa som var ute på promenad med Kicker så han tog Turre med sig ut och jag åkte vidare.
Ingen blev mer förvånad än jag att jag inte bara var hos S i tid, utan faktiskt 10 minuter tidigt!
Hon hade ändå sagt att det inte var så noga att jag kom i tid och då brukar jag bli sen...
Jag satte igång att sminka mig medan hon fixade lite med mat och glögg och strax senare dök P upp lite sen vilket hon ju aldrig är och hon var förvånad att se mig där i tid.
Sen drack vi lite glögg och åt saffransskorpor som jag tagit med mig till S, under tiden fortsatte jag att sminak mig och sen var middagen klar. S hade gjort egen pesto vilket jag aldrig har provat och det var jättegott. Resten var enkelt och ändå genialt och det blev en bra blandning av smaker, feta ost, svarta oliver, soltorkade tomater, färska halverade cocktailtomater, person och pasta. Det enda som var tråkigt är ju att jag äter så långsamt så maten hann ju bli riktigt kall innan jag var klar, men gott var det! Jag fick inte nämna några namn men "någon" trodde att vinflaskan var en korkflaska och körde korkskruven igenom skruvkorken och kämpade ett tag med att få upp den innan hon insåg att det var just en skruvkork...
Sen var det S tur att sminka sig och det tog tid kan jag lova! Men det blev bra i slutänden och sen pratade vi lite mer skit, drack te och kaffe och så var klockan plötsligt midnatt och P åkte hem och jag och S satte oss i bilen och åkte mot stan. Innan vi skiljdes åt tog vi en gruppbild till bloggen, ingen var nöjd med någon bild så vi valde ut den som var roligast istället.
Vi kom till Dubliner rätt sent som ni kan gissa men vi hann ha trevlig i alla fall. Vi dansade och skojade med några lite yngre killar och de var rätt roande även om vi fick vara väldigt tydliga för att få dem att förstå att vi inte var intresserade.
Vid strax före 3 åkte vi hemåt och då ville plötsligt inte min telefon vara med alls längre och fast jag startade om den 4 gånger ville den inte fungera, touch screenen fungerade inte och då går det ju varken att logga in på telefonen eller att ringa...
Jag fick låna S telefon att ringa mamma med och säga att jag bara skulle skjutsa S och sen komma och hämta Turre. Det enda nummer jag kan utantill är mammas hemnummer men som tur var så svarade hon på det för en gångs skull.
När jag kom dit fick hon julskivan Absolute Christmas som jag köpt en till henne och en till mig av och så frågade jag om hon inte skulle med på Luciakonserten på Globen på söndagen. Hon sa inte nej men hon lät väldigt tveksam och tyckte att jag skulle försöka hitta någon annan.
När jag kom hem åt jag edamame för då var jag vrålhungrig och hade ont i huvudet, jag kom inte i säng förrän vid 5.


Inga kommentarer: